İstanbul Akvaryum öğretmenlere ücretsiz

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 24-25-26-27 Kasım tarihlerinde tüm çalışan ve emekli öğretmenlere ücretsiz olacak.

İstanbul Akvaryum öğretmenlere ücretsiz
22 Kasım 2011 Salı 13:38 tarihinde eklendi.

 

Öğretmenler Günü’ne özel düşünülen bu girişim için binlerce öğretmene İstanbul Akvaryum’da yaşayan canlıların ağzından yazılmış davet mektubu gidecek. 
 
16 farklı teması ve içerisinde yer alan binlerce canlı çeşidiyle açılışından itibaren ziyaretçi akınına uğrayan İstanbul Akvaryum, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve takip eden 3 gün süresince tüm çalışan ve emekli öğretmenleri ücretsiz ağırlayacak. Dünyanın tüm denizlerinden canlıların girişte öğretmen kimliklerini gösteren tüm çalışan veya emekli öğretmenlere özel sürprizleri olacak. 22 Kasım Salı günü e-posta ile öğretmenlere İstanbul Akvaryum sakinlerinden köpek balığı Limon’un ağzından yazılmış bir davet mektubu gönderilecek.
 
22 bin metrekare büyüklüğe, 6 bin 800 metreküp su kapasitesine, 1.2 kilometrelik gezi parkuruna ve 1.000 metrekarelik büyüklüğüyle rakipleri içerisindeki en büyük Yağmur Ormanı alanına sahip İstanbul Akvaryum 24 Kasım itibariyle 4 gün tüm öğretmenleri bekliyor.