İstanbul - Sultangazi'de terör operasyonu

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Sultangazi'de daha önce tespit edilen bir adrese operasyon düzenledi.

İstanbul - Sultangazide terör operasyonu
25 Mayıs 2016 Çarşamba 09:03 tarihinde eklendi.
Operasyona Polis helikopteri de havadan destek verdi.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sultangazi'de daha önceden belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyona Çevik Kuvvet polisinin yanı sıra çok sayıda sivil polis ve İtfaiye ekipleri katıldı. Gece saat 03.00 sıralarında Vatan Caddesi'nde bulunan emniyet binasından çıkan ekipler konvoy halinde operasyonun yapılacağı adrese gitti. Özel Harekat polisleri operasyonun yapılacağı cadde ve sokak başlarını tutarken, polis helikopteri de havadan destek verdi. Operasyon sırasında bir apartmanın 4. katına giren polis ekipleri, itfaiyenin merdiven aracını kullandı. Polis ekipleri, İtfaiyenin demir kesme makasıyla operasyon yapılan dairenin korkuluklarını kesilerek içeri girdi.
 
POLİS ZIRHLI ARAÇLA DEVRİYE GEZDİ
 
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda Akrep diye tabir edilen zırhlı araçlar herhangi bir olumsuzluğa karşı sürekli devriye gezdi. Operasyonun yapıldığı cadde Toplumsal Olaylara Mücadele Aracı "TOMA" ile kapatıldı. Polis ekipleri operasyon hakkında bilgi vermezken, baskın yapılan dairede aramalar devam ediyor.