İstanbul Villa Seçimlerinizi Doğru Yapın

Yıllardır gayrimenkul sektöründe başarılı hizmetlerle sizlerle birlikte olanİstanbul Investment PLC, profesyonel olarak gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmeti sunmaya devam ediyor.

İstanbul Villa Seçimlerinizi Doğru Yapın
07 Ekim 2017 Cumartesi 11:54 tarihinde eklendi, 3.075 kez okundu.

Yıllardır gayrimenkul sektöründe başarılı hizmetlerle sizlerle birlikte olanİstanbul Investment PLC, profesyonel olarak gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmeti sunmaya devam ediyor.
 

Sizleri çok iyi anlayan ve hiç bilmediğiniz bir yerde yatırım yapmanın sizler için ne kadar zor olduğunu bilen, bu konuda sizler için araştırma yapan, Emlak ve gayrimenkul alanında sizlerin yardımcınız olmaya devam eden firma, en kârlı yatırımları sizlere sunuyor.
 

Türkiye’de siyasi istikrar bozulmadığı müddetçe siyasi istikrar bozulmadığı müddetçe hızla büyümeye devam edecektir. Bu nedenle endişelerinizden kurtulun ve Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edin.
 

Dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olan İstanbul’da birbirinden güzel projelerden birinde de siz yer alın. Gayrimenkul ve yatırım adına ihtiyaç duyacağınız her türlü bilgiyi sizlere sunan ve tüm aşamalarında sizlerle birlikte olan firma ile istanbulrealestate.com üzerinden irtibata geçin ve en iyi, en etkin çözümlerle tanışın.
 

House in İstanbul, İstanbul apartment, İstanbul villa seçimi yaparken bazı hususların değerlendirilmesi ve bu hususlar analiz edildikten satın alınması gerekir. Ancak bu hususlar hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığınızı ya da bunlar için zamanınızın olmadığını düşünüyorsanız kesinlikle güvenilir bir danışman ile yola çıkın.
 

Sizlerin fırsat olarak gördüğü bir gayrimenkul gerçekte çok büyük zarar etmenize neden olabilir. Bu nedenle güvenilir bir gayrimenkul danışmanı, satın alacağınız emlak ile ilgili gerekli her türlü bilgiyi araştırmalı ve sizi doğru yönlendirmelidir.
 

Satıcıdan evin net olarak kaç metrekare olduğunu mutlaka sorun. Çünkü satıcılar genellikle brüt metrekare ile gayrimenkul satarlar. Binanın nasıl ısındığı, araç park yerinin olup olmadığı, ulaşımın nasıl sağlandığı, alış veriş merkezlerine, hastanelere, okullara olan uzaklığı, önünde, arkasında, sağında, solunda yapılması muhtemel binalar,  binanı cephesi, tabanlarında kullanılan malzeme, hırsızlığa karşı güvenli olup olmadığı gibi soruların da satıcıya mutlaka sorulması gerekir.
 

Yine binada hidrofor ve jeneratör bulunup bulunmadığı, ısı, ses ve su yalıtımı yapılıp yapılmadığı, tapunun kaç kişi adına olduğu, aidat fiyatları, mevzuata uygun sığınak, çocuklar için uygun oyun alanı gibi hususların da araştırılarak gayrimenkul alımına karar verilmelidir.
 

Proje videolarını izleyebileceğiniz, en uygun House in İstanbul, İstanbul apartment, İstanbul villa yatırım seçenekleri projelerini görebileceğiniz www.istanbulrealestate.com web sitesi hizmetinize girmiştir.