İstanbul'a dönüyor ama...

İlk teknik direktörlük deneyiminde G.Antep'in başında çok başarılı bir grafik çizen Sergen Yalçın, kırmızı-siyahlı kulüpteki geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

İstanbula dönüyor ama...
29 Aralık 2013 Pazar 11:34 tarihinde eklendi.
12. haftada G.Antep'in başına geçtikten sonra üst üste aldırdığı 4 galibiyetle kırmızı-siyahlıları ligin dibinden çıkararak üst sıralara tırmandıran çiçeği burnunda teknik direktör Sergen Yalçın, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarda ayrılık sinyalleri vermişti. G.Antep'te yapılacak olan başkanlık seçiminde mevcut başkan İbrahim Kızıl seçilemezse görevi bırakacağını ifade eden Yalçın, konuştu.
 
Kariyerinin hemen başındaki Sergen Yalçın'ın sözleri şu şekilde:
 
"Biz genç ve başarılı olmaya istekli bir ekibiz. Ancak birtakım sorunlar yaşıyoruz. Futbolcuların sezon başından beri alacakları olan toplam 15 milyon TL'nin 1 kuruşu bile ödenmedi."
 
'BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF...'
 
Önümüzde kongre var; ne olacağı belli değil. Elimde çok iyi bir takım var ama önümü görmek istiyorum. Bu nedenle Bursa'yla oynadığımız maç bittikten sonra hemen İstanbul'a gidiyorum. Biraz burada bekleyip G.Antep'te ne olacağını görmek istiyorum. Kalıp kalmama kararımı buna göre vereceğim.
 
Sadece şunu söyleyebilirim; Beşiktaş'tan teklif falan almadım. Ben G.Antep'te mutluydum. Ancak aynı şartlar sürerse ligin ikinci devresinde burada devam etmem. Bir hafta içinde durumum belli olur."

Vatan Gazetesi