İstanbul'da ANNA OPERASYONU !

İSTANBUL'da yaşayan annesinin yanına tatile geldikten sonra ortadan kaybolan ve Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde ortaya çıkan 20 yaşındaki Anna G. ile ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbulda ANNA OPERASYONU !
18 Aralık 2014 Perşembe 19:10 tarihinde eklendi.
İSTANBUL'da yaşayan annesinin yanına tatile geldikten sonra ortadan kaybolan ve Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde ortaya çıkan 20 yaşındaki Anna G. ile ilgili soruşturma sürüyor.
 
Polis genç kızın dışarda bulunduğu dönemde nerede olduğunu belirlemek için şu ana kadar 25 kişinin ifadesine başvurdu. Öte yandan genç kızın tecavüze uğradığı iddialarının araştırıldığı ancak bulunduğu gün yapılan doktor muayenesiyle ilgili hazırlanan raporda "Tecavüz bulgusu yok" ibaresi bulunduğu öğrenildi.
 
15 yıldır İstanbul'da yaşayan annesinin yanına tatil için gelen Anna G. 7 Aralık 2014 tarihinde Taksim Metro'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Annesinin 8 Aralık 2014 tarihinde Taksim Polis merkezine yaptığı müracaatın ardından aranmaya başlanan Anna G. 9 Aralık 2014 tarihi saat 21.00'de Dolmabahçe'de alkollü olarak bulunmuştu. Kendisini bulan polislere İngilizce, öğrenci olduğunu anlatan genç kız annesinin evini bulabileceğini söyleyince bir süre polis aracıyla dolaştırılmış ancak bulamayınca karakola götürülmüştü. Daha sonra 112 ambulans servisine haber verilmiş ancak gelen ekip genç kızın alkollü olduğunu bir sağlık problemi olmadığı için hastaneye gitmesinin gerekli olmadığını söyleyince, Zeytinburnu'nda bulunan evsizler misafirhanesine teslim edilmişti.
 
MİSAFİRHANEDEN KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILMIŞ
 
Polisin yaptığı soruşturmada gece saat 03.53 sıralarında misafirhaneye teslim edilen Anna G.'nin burada soyunup dengesiz hareketlerine devam ettiği aynı günün sabahında saat 10.52'de kendi istediği ile ayrıldığı öğrenildi.
 
HASTANEDE ORTAYA ÇIKTI
 
Bundan sonra 11 Aralık 2014 tarihinde Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin önünde ortaya çıkan ve ayaklarında ayakkabı olmayan Anna G. tedavi altına alınmıştı. Genç kızın bulunmasının ardından yürütülen soruşturma gereği genç kız muayeneden geçirilmek üzere Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmişti.
 
RAPORDA "TECAVÜZ BULGUSU YOK"
 
Burada sağlık kontrolünden geçirilen genç kızın her ihtimale karşılık bir jinekolog tarafından da muayyene edildiği belirtildi. Hazırlanan bu raporda genç kızda herhangi bir tecavüz bulgusunun bulanmadığı belirtildi. " Polis eşliğinde gelen kimliksiz genç kızın yapılan muayenesinde " yazan raporda herhangi bir darp izi bulunmadığı, cinsel organında da bir zorlama izi bulunmadığı belirtildi.
 
ÖRNEKLER İNCELENECEK
 
Ancak regl döneminde bulunan genç kızdan alınan örneklerin incelemeye gönderildiği sonuçların 1 ay içinde çıkacağı belirtildi.
 
HALAN İFADESİ ALINAMADI
 
Öte yandan hastanede tedavisine devam edilen genç kızın ise halen ifadesi alınamadığı belirtildi. Doktorların "Henüz ifade veremez" şeklindeki kararının ardından polis ekiplerinin ve bir tercümanın hastanede bekletildiği belirtildi. Yetkililer genç kızın ifadesinin ardından karanlıkta kalan noktaların aydınlanacağını belirttiler.

DHA