İstanbul'da neredeydiniz?

Euro 2012 Elemeleri Play-off turu ilk maçında Hırvatistan'a 3-0 yenilen A Milli Takımımız, rövanş karşılaşmasında da 0-0 berabere kalarak şampiyonaya katılma şansını yitirdi.

İstanbulda neredeydiniz?
15 Kasım 2011 Salı 20:29 tarihinde eklendi, 3.112 kez okundu.

Euro 2012 Elemeleri Play-off turu rövanş maçında A Milli Takımımız Zagreb'de Hırvatistan'la karşılaştı. İlk maçta Türk Telekom Arena'da 3-0 yenilen Ay-yıldızlılar, rövanşta da 0-0 berabere kaldı ve Avrupa Şampiyonası hayallerini 2016'ya erteledi. Euro 2012 bileti ise Hırvatların oldu.

 
KAZIM NET POZİSYONDAN YARARLANAMADI
 
Karşılaşmanın 6. dakikasında Selçuk İnan sol çaprazdan rakip kaleye şut çekti. Ofsayt pozisyonunda bulunan Umut Bulut çok akıllıca topun önünden geçerek kaleci Pletikosa'yı şaşırttı ve meşin yuvarlak herkesin bakışları arasında direkten oyun alanına geri döndü. Pozisyonun devamında kaleciyle karşı karşıya kalan Kazım Kazım net gol pozisyonundan yararlananamadı ve Hırvat file bekçisi topa sahip oldu.
 
ÖMER TOPRAK GÖZ DOLDURDU
 
Milli Takımımızın Bayer Leverkusen'li futbolcusu Ömer Toprak savunmada gösterdiği performansla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Genç oyuncu kritik pozisyonlarda soğukkanlı bir şekilde hareket ederek arkadaşlarına güven verdi.
 
SİNAN BOLAT KALEDE DEVLEŞTİ
 
Volkan Demirel'den kaleyi devralan Sinan Bolat maç boyunca kritik kurtarışlara imza atarak defanstaki arkadaşlarının hatasını büyük ölçüde kapattı. Aldığı topları da oyuna çok etkili şekilde sokmayı başaran Standart Liege'li file bekçisi, futbolseverlerden tam not aldı.