İstanbul'da okul trafiği başladı

Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yönünde ve köprü sonrasında Hürriyet Tepesi'nden Çağlayan'a kadar trafikte yoğunluk yaşanıyor.

İstanbulda okul trafiği başladı
10 Eylül 2012 Pazartesi 10:25 tarihinde eklendi.

AA muhabirinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezinden aldığı bilgiye göre, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı uyum programı kapsamında okulların açılması dolayısıyla İstanbul trafiğinde olağanüstü bir yoğunluk yaşanmıyor. 

     
TEM Halkalı Mahmutbey yönünde meydana gelen zincirleme trafik kazası ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa yönüne verilen ek şeritte sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle bu bölümlerde trafik akışında sıkıntılar yaşanıyor. 
     
Boğaziçi Köprüsü'nün Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yönünde ve köprü sonrasında Hürriyet Tepesi'nden Çağlayan'a kadar, ayrıca Çamlıca-Nakkaştepe bölümü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Ümraniye bölümünde yoğunluk yaşanıyor. 
     
Haliç Köprüsü'nün 81 gün süren onarımın ardından dün yeniden tekrar açılmasıyla Edirnekapı-Okmeydanı istikametinde de trafik akışı rahat bir şekilde sağlanıyor. 
     
TEM Ataşehir Çakmak Köprüsü'nde, Basın Ekspres İkitelli Atatürk Olimpiyat Stadı yönünde devam eden yol çalışmaları nedeniyle söz konusu mevkilerde de trafikte yoğunluk yaşanıyor.