İstanbul'da tarihi balıkçıya silahlı saldırı, sahibi öldü

İstanbul Fatih'teki Tarihi Eminönü Balıkçısı’nın sahibi Selahattin Yıldırım, dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

İstanbulda tarihi balıkçıya silahlı saldırı, sahibi öldü
21 Ekim 2016 Cuma 07:25 tarihinde eklendi.
İstanbul Fatih'teki Tarihi Eminönü Balıkçısı’nın sahibi Selahattin Yıldırım, dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.
 
Olay Fatih, Eminönü otobüs duraklarının hemen yanında dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selahattin Yıldırım özel aracıyla işyerine geldiği sırada şüpheli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. İsabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Yıldırım, arkadaşının aracıyla özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra ameliyata alınan Yıldırım, tüm müdahalelererağmen hayatını kaybetti. Olayı duyan Yıldırım’ın yakınları ve arkadaşları hastaneye akın etti.
 
POLİS EKİPLERİ DETAYLI İNCELEME YAPTI
 
Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olay yerini şeritle kapatarak önlem aldı. Ayrıca polis ekipleri bir taraftanda çevrede geniş çaplı arama başlattı. Polis ekipleri saldırı sonrası olayın meydana geldiği yerde ve Yıldırım’a ait olduğu öğrenilen lüks cip üzerinde detaylı inceleme yaptı.
 
 
Eminönünde tarihi balıkçının sahibi Selahattin Yıldırım öldürüldüSaldırı sonrası şüpheli tarafından atılan kurşunların lüks cipe isabet ettiği görüldü. Polis ekipleri saldırı sonrası çevredeki vatandaşların ve balıkçıda çalışanların ifadelerine alarak olayı gerçekleştiren kişinin kimliğini belirlediği öğrenildi. Polis ekipleri çevredeki mobese ve güvenlik kameralarını inceleme aldığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.
 
SALDIRGAN KAÇTI
 
Olayın meydana geldiği sırada yakın bir yerde bulunan Kemal Sözen isimli bir vatandaş ise, "Biz Tarihi Eminönü Balıkçısı’nda arkadaşımla beraber oturuyorduk. Akşam saat 22.00 - 22.30 sıralarındaydı. Yakından 5-6 el silah sesi geldi. Silah seslerinden sonra hemen olay yerine doğru gittik. Geldiğimizde yerde bir kişinin yattığını gördük. Yerler komple kandı. Ardından bir kovalamaca oldu. Bir iki el daha silah sesi duyduk. Herhangi bir yaralanan olmadı neyse ki. Silahla saldıran şahıs kaçmış. Lüks bir otomobille hastaneye gitti yaralı. Hastanede hayatını kaybettiğini öğrendik. Arkada bulunan balıkçı teknesinin sahibiymiş" dedi.

DHA