İstanbul'da vahşet; bavul içinde parçalanmış ceset

Maltepe Cevizli'deki hayvan pazarında, bir bavulun içerisinde parçalanmış kadın cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

İstanbulda vahşet; bavul içinde parçalanmış ceset
09 Şubat 2016 Salı 23:32 tarihinde eklendi.
Maltepe Cevizli'deki hayvan pazarında, bir bavulun içerisinde parçalanmış kadın cesedi bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.
 
Çöplerden ve çevreden kağıt-karton toplayan 2 kişi, saat 15.30 sıralarında hayvan pazarının içindeki yeşillik alanda bir bavula rastladı. Bavulu hayvan pazarının ortasına getirerek açan kağıtçılar, içinde parçalanmış ceset olduğunu görünce durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Maltepe Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri, ilk incelemede, bavulun içerisinde parçalanmış kadın cesedi olduğunu tespit etti. Bavulun etrafı güvenlik şeridi ile çevrilirken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de ceset üzerinde inceleme başlattı. Yapılan inceleme sırasında, bavulun içerisinden kadın kıyafetleri ve havlu çıktı. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi.
Polis, cesedi kimin bıraktığını belirlemek için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.
Cesedi bulan 2 kişi ise ifade vermek üzere karakola götürüldü.
 
BAVUL İÇİNDE BULUNAN PARÇALANMIŞ KADIN CESEDİ ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ
 
Maltepe Cevizli'deki hayvan pazarında, bir bavulun içerisinde parçalanmış halde bulunan kadın cesedi, polis ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
Yaklaşık 3 saat süren incelemenin ardından, cesedin bulunduğu bavul ile bavulun içerisinden çıkan havlu ve giysiler delil torbalarına konuldu.
 
Daha sonra, olay yerine gelen cenaze aracı ile ceset ve deliller incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DHA