İstanbul'daki cinayetlerde yeni iddia

Fatih'te dün işlenen 3 cinayetin ve bugün Esenyurt'ta 1 kişinin öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan Deniz Şahin ile öldürülen 3 kişi arasında alacak verecek meselesi olduğu iddia edildi.

İstanbuldaki cinayetlerde yeni iddia
22 Ağustos 2013 Perşembe 21:35 tarihinde eklendi, 2.573 kez okundu.
Fatih'te dün 15.00 sıralarında Songül Polat cipinde tabancayla başından vurulup öldürülmüş olarak bulundu. Bu cinayetten 1 saat sonra 26 yaşındaki Aziz Caner Emre, Silivrikapı'da bir handa, tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Saat 17.00 sıralarında ise 39 yaşındaki Yaşar Deli Kocamustafapaşa Meydanı'nda satırla öldürüldü.

Konuyla ilgili çalışma başlatan polis, yaptığı tespitte,cinayetlerin şüphelisinin Songül Polat'ın kardeşi, Deniz Şahin olduğunu belirledi. Öldürülen Aziz Caner Emre ve Yaşar Deli'nin de arkadaşı olan Deniz Şahin'in, yakalanması için dün çalışma başlatıldı. Çalışmalar sürdürülürken, bugün öğlen saatlerinde Esenyurt'ta bir cinayet daha işlendi. 32 yaşındaki Harun Koçalı cadde üzerinde, otomobilinde tabancayla vurularak öldürüldü. Yapılan incelemelerde bu cinayetinin şüphelisinin de Deniz Şahin olduğu belirlendi.
 
GÜVEN TİMLERİ YAKALADI
 
Seri cinayetlerle ilgili çalışmalar sürdürülürken, 33 yaşındaki Deniz Şahin Kocamustafapaşa'da bir otoparkta gözaltına alındı. Şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilirken olaylarda kullanıldığı düşünülen tabanca da ele geçirildi.
 
3 CİNAYETİN SEBEBİ ALACAK VERECEK MESELESİ İDDİASI
 
Polisin yaptığı çalışmalarda cinayetlerin sebebiyle ilgili olarak ta bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Songül Polat'ın öldürülmesiyle ilgili bir bilgi edinilemezken, hayatını kaybeden 3 kişi ve şüpheli Deniz Şahin arasında alacak verecek meselesi olduğu öğrenildi. Cinayetlerin de alacak verecek nedeniyle işlendiği iddia edildi. 

DHA