İstanbul'un yeni valisinin sosyal medya karnesi

Valiler Kararnamesi ile birlikte İstanbul'a atanan Malatya Valisi Vasip Şahin, yerine geçeceği Hüseyin Avni Mutlu gibi sosyal medyayı fazla kullanmıyor.

İstanbulun yeni valisinin sosyal medya karnesi
16 Eylül 2014 Salı 14:02 tarihinde eklendi.
Atanma kararını duyduktan sonra kendisinin de bu kararı beklemediğini basın mensuplarına açıklayan Malatya Valisi Vasip Şahin, 2 yıllık görevi sürecinde sakinliği ile biliniyor.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, valilik görevi süresince attığı tweetlerle gündeme gelirken, İstanbul'un yeni valisi olan Vasip Şahin ise tam tersi sosyal ağları pek kullanmıyor. Twitter'de @vasipsahin adresi ile yer alan Vali Şahin'in takipçi sayısı 6 bin 843 olarak gözüküyor. Şu ana kadar 83 tweet atan Şahin, 84 kişiyi takip ediyor. Şahin'in takip ettiği isimler arasında ise başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Hükümetin tüm bakanları yer alıyor. Listede çeşitli yazarlar da bulunurken, Vali Hüseyin Avni Mutlu da Şahin'in takip ettikleri isimler arasında yer alıyor. Genellikle milli ve dini bayramlarda tweet atan Vali Şahin'in son tweeti ise yeni eğitim yılının başlaması nedeniyle atıldı.