İşte Aslan'ın yeni çileği!

Teknik heyetle durum değerlendirmesi yapan İmparator Terim, ‘Çileğimiz olur’ dediği Brezilyalı’da ısrarcı

İşte Aslanın yeni çileği!
22 Aralık 2012 Cumartesi 10:01 tarihinde eklendi.

 

Teknik heyetle durum değerlendirmesi yapan İmparator Terim, ‘Çileğimiz olur’ dediği Brezilyalı’da ısrarcı
 
ŞAMPİYONLAR Ligi’nde çekilen ‘şanslı’ kuranın ardından transfer çalışmalarına hız veren G.Saray cephesinde gündem Brezilya’nın Fluminense takımında forma giyen Carlos Pereira Berto Junior. Yani nam-ı değer Carlinhos.. Yaklaşık bir yıldır Sambacı’yı yakından takip eden teknik direktör Fatih Terim, yaz döneminde renklerine bağlayamadıkları başarılı sol bek konusunda ısrarını arttırarak sürdürüyor.
 
GEÇTİĞİMİZ günlerde transfer listesinin 1 numaralı ismi için yardımcılarından Taffarel’i Brezilya’ya gönderen İmparator’un morali Güney Amerika’dan gelen haberlerle bozuldu.. Sezon başında Calinhos için 5 milyon Euro bonservis isteyen Fluminense, oyuncularının milli takıma kadar yükselip Avrupa devlerinin dikkatini çekmesi üzerine fiyatı 2’ye katladı..
 
Hatırlanacağı gibi o dönem sarı-kırmızılılar Brezilyalı yetkililere “Verebileceğimiz son rakam 3.5 milyon Euro” demiş ve karşı tarafın indirime yanaşmamasıyla aradaki 1.5 milyon Euro’luk fiyat farkı yüzünden transfer gerçekleşmemişti.
 
YAŞANAN tüm bu gelişmelerin ışığında teknik heyetiyle bir durum değerlendirmesinde bulunan deneyimli teknik adam, Carlinhos’un artık karaborsaya düştüğünü belirtirken bu durumdan duyduğu rahatsızlığı açık şekilde dile getirdi. Transferin artık zora girdiğini farkına varan Terim, mesai arkadaşlarına konuyla ilgili olarak şu zerzenişte bulundu:
 
‘OYUNCU ALMAYIZ’
 
“O benim en çok istediğim oyuncuların başında geliyordu. Öyle bir patlama yaptı ki Brezilya Milli Takımı’na seçilince bonservisi bir anda astronomik rakamlara fırladı.. Transferin artık güçleştiğini biliyorum.. Carlinhos’u almak için tüm imkanları zorlamalıyız. Eğer başaramazsak sol beke transfer yapmayabiliriz.”
 
İMPARATOR ‘Çileğimiz olur’ gözüyle baktığı 25’lik yıldız için son kozunu yine Taffarel üzerinden oynayacak.. Oyuncunun Brezilyalı kaleciye olan hayranlığını bilen Terim, bir kez daha Taffarel vasıtasıyla Carlinhos’un aklını çelmek niyetinde.

Vatan Gazetesi