İşte Aysal'ın yeni çileği!

Başkan Aysal, yeni 'çilek' için şimdiden düğmeye bastı. Sneijder ve Drogba transferlerinde büyük rol oynayan Bülent Tulun, İngiltere'ye giderek Arsenal'li Gervinho'nun işini önemli ölçüde bitirdi

İşte Aysalın yeni çileği!
06 Nisan 2013 Cumartesi 16:01 tarihinde eklendi, 1.385 kez okundu.

 

Galatasaray’ı dünyanın en iyi 10 takımı arasına sokmak için kolları sıvayan Ünal Aysal, özellikle ocak ayında taraftarları heyecanlandıran transferler yapmıştı.
 
Önce İnter’den Wesley Sneijder’e imza attıran Galatasaray, ardından Didier Drogba’yı kadrosuna kattı. Cim Bom bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısıyla Avrupa’nın en iyi 8 ekibi arasına adını yazdırdı. Ancak Ünal Aysal’ın bu başarıyla yetinmeye hiç niyeti yok. Aysal, yeni bir ‘çilek’ için Bülent Tulun’a talimat verdi. Sneijder ve Drogba transferlerinde büyük pay sahibi olan Tulun, yeni bir bomba patlatmak için geçtiğimiz hafta İngiltere’ye gitti. Hedefteki isim Gervinho!
 
10 MİLYON EURO!
 
Tulun, Fildişili forvetle bir görüşme yaptı. Drogba ve Eboue gibi yakın arkadaşlarıyla birlikte oynamayak isteyen Gervinho, Aslan’ın teklifine “Evet” dedi. Oyuncuyla varılan anlaşmanın ardından Bülent Tulun bu kez de Arsenal yöneticileriyle bir araya geldi. 25 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiklerini resmi olarak iletti. Yapılan bu toplantıda da prensip anlaşma sağlandı. Daha önce İngiliz basınında çıkan haberlerde Galatasaray’ın bu transfer için 12 milyon Pound (32.7 milyon TL) vermeye hazır olduğu iddia edilmişti. Ancak Sarı-Kırmızılı kulüp, yıldız forvet için İngiliz kulübüne yaklaşık 10 milyon Euro (23 milyon TL) bonservis bedeli ödeyecek.
 
Serdar Dinçbaylı/Fanatik