İşte derbinin muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde yarın Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Ezeli rakiplerin sahaya şu 11'lerle çıkması bekleniyor.

İşte derbinin muhtemel 11leri
26 Ekim 2011 Çarşamba 13:25 tarihinde eklendi.

 

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde yarın Fenerbahçe’yi ağırlayacak Beşiktaş, ezeli rakibini Fiyapı İnönü Stadı’ndan puansız göndermenin hebasını yapıyor.
 
Son Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle kötü gidişine "dur" diyen siyah-beyazlı takım, Süper Lig’de 25 maçtır yenilmeyen, deplasmanda 12 maçtır kazanan ezeli rakibinin bu unvanlarına son vermek amacında.
 
Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm ve Bebe derbide forma giyemeyecek.
 
Mersin İdmanyurdu maçı kadrosunda bulunmayan Guti ve Fernandes ile sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Almeida’nın derbide oynamalarına sağlık açısından bir engel yok.
 
Siyah-beyazlı takımın derbide sahaya çıkması beklenen olası 11’i şöyle:
 
Cenk Gönen, Hilbert, Sivok (Sidnei), Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Aurelio, Necip Uysal, Quaresma, Fernandes, Simao, Almeida (Mustafa Pektemek)
 
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i
 
Spor Toto Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde yarın Beşiktaş’a konuk olacak Fenerbahçe, 3 puana koşullandı.
 
Dolmabahçe’ye lider apoletiyle gidecek olan sarı-lacivertli takım, son 6 sezonda 5 kez galip geldiği Fiyapı İnönü Stadı’ndan yine 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.
 
Süper Lig’de 25 maçtır bileği bükülmeyen Fenerbahçe, Beşiktaş’ı yenerek, hem liderliğini sürdürmek, hem de 12 maçlık deplasman galibiyet serisini devem ettirmek amacında.
 
Mehmet Topuz ve Volkan Demirel iyileşti
 
Fenerbahçe’de sakatlığı geçen Mehmet Topuz ve kaleci Volkan Demirel, Beşiktaş karşısında forma giyebilecek durumda.
 
Dün takımdan ayrı kendisi için hazırlanan program dahilinde çalışan kaleci Volkan maç saatine kadar durumunda bir sorun yaşanmadığı taktirde derbide sahada olacak.
 
Sağ kasık bölgesindeki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı olarak dünkü çalışmaya katılmayan savunma oyuncusu Yobo ile bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için dün dinlendirilen Selçuk Şahin’in durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.
 
Serdar Kesimal ve Dia yok
 
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir tedavi olup takımdan ayrı çalışmalar yapan Serdar Kesimal’in yer almayacağı kadroda, sakatlığı sonrası uygulanacak tedaviler konusunda görüşmeler yapmak üzere Fransa’ya giden Dia ile tedavisi süren kaleci Serkan Kırıntılı da bulunmayacak.
 
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Beşiktaş karşısında sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:
 
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Özer Hurmacı (Mehmet Topuz), Cristian, Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Alex, Bienvenu.