İşte Ersin'in gerçek kız arkadaşı

Bu fotoğraflar geçtiğimiz yıl sonunda gündeme bomba gibi düşmüştü. "İşte Ersin Korkut'un gizli sevgilisi" manşetleriyle kanıt olarak sunulan evdeki samimi fotoğraflar yüzünden yer yerinden oynamıştı.

İşte Ersinin gerçek kız arkadaşı
20 Şubat 2012 Pazartesi 16:03 tarihinde eklendi, 3.326 kez okundu.

 

Sebebi BKM Mutfak'ın sevilen oyuncusu Ersin Korkut'un bir kızla samimi olarak görüntülenmesiydi.
 
Sonrasında fotoğrafların kahramanlarından Gülfer Sarıgül, "Ersin Korkut'un sevgilisi" iddiaları için "Ersin'le birlikte olacağıma Boğaz Köprüsü'nden atlarım daha iyi" demişti. Sonrasında Sarıgül, Ersin'den özür beklediğini söylemişti. Korkut'un yurt dışına çıkmasıyla birlikte olayların ateşi sönmüştü.
 
Ancak gündem yaratan fotoğraflarda bazı eksikler olduğu ortaya çıktı. Fotoğraflarda Sarıgül'ün gerçekten Korkut'la ilişkisi olmadığı, Korkut'un yanında gerçek kız arkadaşı olduğu görüldü. İşte o gecenin kesilmemiş, gerçek fotoğrafları HABERTURK.COM Magazin Servisi'nin eline geçti.
 
Bu arada Sarıgül'ün, Korkut hakkında, "Ersin'le evde tek başıma kalacağıma Robinson Cruise gibi adada tek başıma kalmayı tercih ederim" iddia edildi.
 
Haberimizin kaynağı Ersin Korkut'un gerçek kız arkadaşının 18 yaşından küçük olduğunu belirterek, yüzünün gösterilmesini istemedi

Habertürk