İşte G.Saray'ın Cluj kadrosu

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda yarın deplasmanda Cluj ile yapacağı maç için Romanya'ya gitti.

İşte G.Sarayın Cluj kadrosu
06 Kasım 2012 Salı 12:51 tarihinde eklendi.

 

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, zor deplasmanda kazanmak istediklerini ifade etti.
 
Rumen ekiple İstanbul'da 1-1 berabere kaldıkları maçtaki hava şartlarını hatırlatarak önemli bir fırsatı kaçırdıklarını kaydeden Albayrak, ''Kötü hava şartlarından dolayı burada fırsatı elimizden kaçırdık. Ancak deplasmanda galip gelip 3 puanla Türkiye'ye dönmek istiyoruz, bunun bilincindeyiz. O kuvvete, güce sahibiz. Yarın akşam Cluj maçında kazanan taraf biz olacağız'' ifadelerini kullandı.
 
Cezalı Melo ve sakat Elmander'in yerine forma giyecek oyuncuların görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inandığını kaydeden Albayrak, ''Şunu ifade etmek istiyorum, futbolda her şey vardır ancak bizim ana hedefimiz galibiyettir. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz'' dedi.
 
Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılı takımın kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
 
Muslera, Ufuk Ceylan, Cris, Dany, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Riera, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Amrabat, Burak Yılmaz, Umut Bulut.