İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

Apple'ın merakla beklenen lansmanı start aldı. TSİ 20:00'da başlayan lansman ile aralarında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın da olduğu yeni Apple ürünleri görücüye çıktı. Peki iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa çıkıyor? iPhone 7'nin Türkiye satış fiyatı ne olacak? İşte yeni iPhone modelleri ile ilgili bilmeniz gereken her şey...

İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus
07 Eylül 2016 Çarşamba 21:01 tarihinde eklendi, 3.516 kez okundu.
Çift kamera sürprizi
iPhone 7 çift kamera ile geldi. Yeni modelin arka kısmında iki tane kameraya yer verildi.
 
Apple'dan Süper Mario sürprizi
Lansman kapsamında sahneye çıkan Apple CEO'su Tim Cook, App Store’dan indirilen uygulama sayısının 140 milyarı geçtiğini duyurdu. App Store’da en çok rağbet gören kısım ise oyunlar. Apple'ın sürprizi ise Süper Mario. Süper Mario Apple Store’a geliyor. Apple platformlarında oynanabilen oyun, multiplayer modunda oynanabilecek. Oyun 2016'nın son döneminde kullanıma sunulacak.
 
Apple'dan bir sürpriz daha: Pokemon GO
Yeni iPhone modellerinden önce şirket yetkilileri, Apple Watch hakkında yeni bilgiler paylaştı. Yapılan duyuruda Pokemon GO'nun Apple Watch'a geleceği duyuruldu.

Su geçirmez Apple Watch geldi
Lansmanda yeni nesil Apple Watch'ta görücüye çıktı. Yeni Apple Watch ile 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliği geldi.
 
'Apple Watch Seri 2' isimli akıllı saat ile yüzme fitness kategorisine eklendi. Apple Watch seri 2’de gömülü GPS'e de yer verildi. Apple Watch Seri 2’nin işlemcisi bir önceki modele oranla yüzde daha 50 hızlı, akıllı saatin GPU’su ise 2 kat fazla performans sunuyor.
 
Apple Watch seri 2'de seramik bir opsiyon da bulunuyor. Etkinlikte Apple, yeni Hermes kayışlarını da görücüye çıkardı.
 
Apple Nike işbirliği
Apple ve Nike 2'nci nesil Apple Watch için güçlerini birleştirdi. İki şirketin birlikte ürettikleri modelin adı Apple Watch Nike Plus Yeni nesil Apple Watch ABD'de 369 dolardan başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak