İşte Kartal'dan gidecek isimler

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlılar'ın transfer edeceği ve takımdan göndereceği isimler ile ilgili konuştu.

İşte Kartaldan gidecek isimler
07 Ocak 2011 Cuma 16:16 tarihinde eklendi, 1.129 kez okundu.

 

Adalı, Eskişehirspor ile Sezer Öztürk için bir kez daha masaya oturacaklarını söylerken takımdan gönderilecek oyuncular ile ilgili olarak Fink Almanya'ya gidecek, Tabata ile pazartesi görüşeceğiz ,Holosko'yu da göndereceğiz" dedi.
 
"FİNK ALMANYA'YA DÖNECEK"
Beşiktaş'ta gönderilecek listesinde bulunan yabancı futbolcular hakkında da bilgi veren Serdal Adalı "Fink ile görüşüyoruz. Menajeri Antalya'da. Fink büyük ihtimalle Almanya'ya gidecek.
 
"TABATA İLE GÖRÜŞECEĞİZ, HOLOSKO DA GİDECEK"
Tabata ile Pazartesi görüşeceğiz. Zapotocny Sparta Prag'a gitti. Holosko'yu da göndereceğiz. Çarşambaya kada gidecek futbolcuların birçoğu belli olur" dedi.
 
"HALİL ÜNAL'LA CUMARTESİ GÖRÜŞECEĞİZ"
Esktra bir durum olmadığı sürece yabancı transferini bu yıl için noktaladıklarını söyleyen Adalı, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ün transferi konusunda bilgi verdi. "Sezer Öztürk'ü kadromuzda görmek istiyoruz" diyen Adalı "Geçtiğimiz günlerde Sezer ile bir görüşmemiz oldu. Tabii işin maliyeti bizim için çok önemli. Halil Ünal ile cumartesi günü Antalya'da buluşup, konuşacağız. Eğer bir noktaya varabilirsek Sezer Öztürk'ü transfer edeceğiz" dedi.
 
NTVSPOR