İşte Meireles'in cezası

Aykut Kocaman, Bate Borisov maçının 4. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Meireles'e ilginç bir ceza verecek

İşte Meirelesin cezası
15 Şubat 2013 Cuma 14:57 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe'nin gündemine, BATE Borisov ile Belarus'ta oynanan ve golsüz tamamlanan UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçının henüz 3. dakikasında kırmızı kart gören Raul Meireles oturdu...
 
MEİRELES'TEN ÖZÜR 
 
Sarı-lacivertli futbolcu Raul Meireles'in, kırmızı kart görmesi nedeniyle takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi. 
 
KOCAMAN GÖRÜŞECEK 
 
Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman'ın Meireles ile görüşeceği ifade edildi. Bu görüşmede Kocaman'ın, kendisine mutsuzluğu veya sıkıntısı var mı diye soracağı öğrenildi. Ayrıca kariyeri boyunca görmediği kartları Fenerbahçe formasıyla 3 ay içinde görmesinin sebebi de sorulacak. 
 
 
PARA CEZASI YOK 
 
Fenerbahçe yönetiminin Meireles'e para cezası vermeyeceği alınan bilgiler arasında...Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinde para cezasıyla ilgili bir madde olmadığı öğrenildi. 
 
1461 TRABZON MAÇINDA SAHADA 
 
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü oynanacak Trabzonspor ve UEFA Avrupa Ligi'de Bate Borisov ile oynanacak rövanş mücadelesinde cezalı olduğu için forma giyemeyecek olan Meireles'in, 1461 Trabzon ile oynanacak kupadaki son grup maçında oynaması bekleniyor. Aykut hocanın bu formalite maçında ceza niyetine Raul Meireles'i sahaya süreceği öğrenildi. Sonraki maçlarda ise yedek kalabileceği ifade edildi. 
 
Uğur DEMİRKIRDI - İSTANBUL / DHA