İşte Miami yamyamının kurbanı

ABD’de haftasonu “Miami yamyamı”nın saldırısına uğrayan kurbanın kimliği açıklandı. Yüzünün yarısından fazlası yenen adamın Ronald Poppo olduğu ortaya çıktı.

İşte Miami yamyamının kurbanı
30 Mayıs 2012 Çarşamba 10:16 tarihinde eklendi, 1.939 kez okundu.

 

ABD’nin Miami kentinde haftasonu gerçekleşen korkunç olayda LSD’nin etkisinde olduğu öğrenilen 31 yaşındaki Rudy Eugene’in yüzünü yediği evsiz adamın kimliği açıklandı.
 
Polis, saldırı sonucunda yüzünün %75’i yenen kurbanın 65 yaşındaki Ronald Poppo olduğunu söyledi.
 
Doktorlar Jackson Memorial hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Poppo’nun burun ve ağzının tamamen yenmiş olduğunu belirtti.
 
Polis “Miami’nin Hannibal Lecter’ı olarak anılan Eugene’in aldığı maddenin LSD’nin yeni bir türü olduğunu söyledi.
 
Uzmanlar bir açıklama yaparak bu maddeyi kullanan kişilerin ateşinin çıktığını ve çoğu zaman vücut ısılarına dayanamayarak üstlerindeki kıyafetleri yırttıklarını belirtti.
 
Kullanıcıların maddenin etkisindeyken fiziksel olarak aşırı derecede güç kazandıklarını söyleyen doktorlar bu kişilerin çoğu zaman saldırı aracı olarak dişlerini kullandıklarını belirtti.
 
“Miami yamyamı”nın lise arkadaşları “The Miami Herald” gazetesine konuşarak arkadaşlarını son derece kibar bir kişi olarak bildiklerini söyledi.
 
Eugene’in arkadaşlarından Victoria Forte konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Çok komik ve kibar biriydi. Böyle bir şey yapacağını hiç düşünmezdim.”

NTV