İşte millilerin muhtemel 11'i

Milli takımımız EURO 2012'ye katılabilme doğrultusunda çok önemli bir maça çıkıyor. Türkiye z play-off turunun ilk ayağında Hırvatistan'ı Türk Telekom Arena'da ağırlıyor.

İşte millilerin muhtemel 11i
11 Kasım 2011 Cuma 16:36 tarihinde eklendi.

 

Bu zorlu maç öncesinde Hiddink'in en büyük kozları ise  yine Burak Yılmaz ve Arda Turan olacak. Yıldız futbolcularımız Hırvatistan kalesinde gol kovalayacak. Kritik karşılaşmayı Star TV ekranlara getiriyor.
 
Milli maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Brych'ın yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Meyer.
 
A MİLLİ TAKIM 487. MAÇINA ÇIKIYOR
 
A Milli Takımımız, Hırvatistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ilk maçıyla birlikte 487. karşılaşmasına çıkacak.
 
Türk Milli Takımı, 88 yıllık tarihinde, 257'si resmi, 229'u özel olmak üzere geride kalan toplam 486 maçta, 175 galibiyet, 115 beraberlik alırken, 196 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekibimiz, bu maçlarda toplam 629 gol atarken, kalesinde ise 727 gol gördü.
 
HIRVATİSTAN İLE 5. RANDEVU
 
A Millilerimiz, Hırvatistan ile ise tarihindeki 5. maçına çıkacak. Millilerimiz şimdiye kadar oynanan 2'si resmi, 2'si özel 4 maçtan 1'ini kaybederken, 3'ünde berabere kaldı. Milli Takımımız, Euro 2008'de, Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanan çeyrek final maçında rakibini penaltı atışları sonucu 4-2 yenmişti.
 
İŞTE MUHTEMEL KADRO
 
TÜRKİYE: Volkan, Servet, Egemen, Hakan Balta, Mehmet Topal, Sabri, Emre, Hamit, Arda, Selçuk İnan, Burak Teknik Direktör: Hiddink 
 
HIRVATİSTAN: Pletikosa, Vida, Schildenfeld, Simunic, Pranjic, Srna, Dujmovic, Modric, Rakitic, Mandzukic, Eduardo Teknik Direktör: Bilic
 
STAT:TT Arena 
 
SAAT: 21:05
 
HAKEM: Felix Brych (Almanya)
 
YAYIN: STAR TV