İşte SKYTURK'ün yeni logosu

SKYTURK; 23 Ocak Pazartesi gününden itibaren yeni adı, yeni logosu, yeni programları ve yeni ekran yüzleriyle izleyicilerin karşısında olacak.

İşte SKYTURKün yeni logosu
20 Ocak 2012 Cuma 16:36 tarihinde eklendi, 2.127 kez okundu.

 

12 Aralık 2011’de Ayazağa’daki yeni binasına taşınan SKYTURK; 23 Ocak Pazartesi gününden itibaren yeni adı, yeni logosu, yeni programları ve yeni ekran yüzleriyle izleyicilerin karşısında olacak. 
 
Yapılanma sürecine 6 ay önce giren SKYTURK, geçen bu süre zarfında kadrosunu yeniledi, Ayazağa’da son teknoloji ile donatılmış yeni binasına taşındı ve yeni hedeflerini belirledi. Yoğun bir çalışma temposunun ardından nihayet yepyeni bir yüzle izleyicilerinin karşısına çıkmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. SKYTURK bundan böyle SKYTURK360 olarak izleyicisi ile buluşacak ve söyleminde de olduğu gibi haberi olduğu gibi verecek. 
 
Skyturk360’ın Genel Müdürlüğü’nü Tolga Alişoğlu, Haber Genel Yayın Yönetmenliği’ni Tuba Atav, Haber Koordinatörlüğü’nü Ayhan Bölükbaşı, Haber Müdürlüğü’nü ise Temel Okaygün yürütecek. Ekonomi Müdürülüğü görevini Murat Sabuncu, Program Müdürlüğü görevini ise Özgül Apaçe üstlenecek. Spor departmanının yönetimi Spor Yayınları Koordinatörü Aybars Hünalp ve Spor Müdürü Melih Gümüşbıçak’tan sorulacak. 

Medyaradar