İşte Survivor'a veda eden isim

Survivor'da bu akşam ada konseyi toplandı. Elenecek yarışmacı gelen SMS oylarına göre belirlendi. Ada konseyinden önce ünlüler adasında tam anlamıyla bir kaos yaşandı. Furkan ve Adem arasında tansiyon iyice yükseldi.

İşte Survivora veda eden isim
01 Mart 2017 Çarşamba 06:01 tarihinde eklendi, 1.630 kez okundu.
Survivor'da bu akşam ada konseyi toplandı. Elenecek yarışmacı gelen SMS oylarına göre belirlendi. Ada konseyinden önce ünlüler adasında tam anlamıyla bir kaos yaşandı. Furkan ve Adem arasında tansiyon iyice yükseldi. Ünlüler adasında tüm yarışmacılar gruplara ayrılmış durumdaydı. Peki bu olayların ardından Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte, Survivor'da bu akşam yaşananlar ve adaya veda eden isim.
 
Survivor'da kim elendi?
 
Survivor 2017'de eleme adayı olan isimler belli olmuştu. Survivor 2017'de ilk eleme oyununun kaybeden taraf Ünlüler oldu. Ünlüler Takımı çıktıkları konseyde eleme adayı olarak Fatih ve Sabriye'yi seçti. İkinci dokunulmazlık oyununu ise kaybeden Gönüllüler oldu. Gönüllüler Takımı ise eleme adayı olarak Sadin ve Erdi'yi eleme potasına soktu. 4 ismin eleme potasına girdiği Survivor 2017'de eleme bu akşam konseyde gerçekleşti. Adaylar arasında en az SMS oyu alan isim yarışmaya veda etti. Survivor 2017'de adaya en az oyu alarak veda eden isim Sadin Bakır oldu.
 
İletişim oyununu kim kazandı?
 
İletişim oyunu bu akşam survivor'da nefes kesen bir mücadeleyi ekranlara taşıdı. Survivor'da bu akşam gerçekleşen iletişim oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı ailelerini görebilmek için kıyasıya yarıştılar. İki takımda ödülü duyunca gözyaşlarına boğuldu. İki takımda ödülü kazanmak için adeta bilenmişti. Gönüllüler takımı oyunun ilk turunda çok rahat bir şekilde kazanarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise gönüllüler takımı oyuna iyice ağırlığını koydu. Oyunun ikinci yarısında Furkan Kızılay ve Adem Kılıççı arasında yaşanan kavga izleyenleri şoke etti. Laf atışması yapan iki yarışmacı bir anda yükselerek birbirlerinin üzerine yürüdü. Adem'in Furkan'a küfür etmesinin ardından Furkan adeta çıldırdı ve laf savurmaya başladı. İyice oyundan düşen ünlüler takımı ikinci turda da bir varlık gösteremedi ve gönüllüler takımı aileleriyle buluşma şansını yakaladı.
 
Medyaradar