İşte Teofilo'nun yeni takımı

Trabzonspor Yönetimi, gözden çıkardığı golcüsü Teofilo Gutierrez’i Arjantin’in Racing kulübüne sattı. Tecrübeli oyuncu, “Amacım Güney Amerika’ya dönmekti. Mutluyum” dedi

İşte Teofilonun yeni takımı
09 Şubat 2011 Çarşamba 12:05 tarihinde eklendi, 1.142 kez okundu.

 

Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş’in izin vermemesine rağmen ekim ayında ailevi sorunlarını gerekçe göstererek ülkesine dönen Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez’den sonunda kurtuluyor.
 
Uzun bir pazarlıktan sonra bordo-mavili yönetim ile Arjantin’in Racing kulübünün arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Arjantin basınında yer alan habere göre Trabzonspor, tecrübeli golcünün %50 hakkını 1,5 milyon dolara Racing’e sattı. Diğer %50 hakkın ise oyuncudan beklenen performasın alınması ve sakatlık durumunun netleşmesi halinde ödeneceği belirtildi.
 
‘Trabzon geçmişte kaldı’
Transferi doğrulayan Teo’nun menajeri Efrain Pachon, “Transfer %100 bitti. Teofilo sağlık testinden geçtikten sonra imzayı atacak. Racing kulübüyle sadece sözleşmenin süresini konuşmadık ama en az dört senelik bir kontrat imzalayacağız” ifadelerini kullandı.
 
İki kulübün anlaşmasından çok mutlu olduğunu belirten Teofilo ise “Amacım tekrar Güney Amerika’ya dönmekti. Bunu gerçekleştirdiğim için mutluyum” dedi. Trabzonspor ile ilgili sorulan sorulara cevap vermek istemeyen tecrübeli golcü, “Orada yaşananlar geçmişte kaldı” yorumunu yaptı.