İşten çıkarılınca dehşet saçtı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir güvenlik görevlisi, işten çıkarılmasına sebep olmakla suçladığı mesai arkadaşını tüfekle sokak ortasında vurdu

İşten çıkarılınca dehşet saçtı!
05 Eylül 2013 Perşembe 13:15 tarihinde eklendi.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan iki mesai arkadaşı kavga etti. Bunun üzerine fabrika yetkilileri güvenlik görevlilerinden Arif A.'yı işten çıkardı.

Arif A., işten çıkarılmasından sorumlu tuttuğu Cevat Arı ile dün gece saat 00.30 sıralarında, Çardak Camii önünde servis otobüsünden inerken karşılaştı. Arif A. havaya bir el ateş edip oradan ayrılırken, Arı polisi arayarak tanıdığı birisinin üzerine ateş ettiği ihbarında bulundu. Arif A. daha sonra otomobil ile Çardak Camii'nin etrafını dolanarak yeniden Cevat A.'nın bulunduğu yere geldi. Şahıs ikinci kez tüfeğini ateşleyerek eski mesai arkadaşını bacağından vurdu. Arif A. olay yerinden kaçarken, yaralıya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Arı, 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis tarafından Alanyurt yolu üzerinde yakalanan zanlı ise emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi


CİHAN