İstifası cebinde

Başkan Aziz Yıldırım ile yıldızı bir türlü barışmayan Şekip Mosturoğlu’nun istifasının cebinde olduğu öğrenildi

İstifası cebinde
03 Temmuz 2013 Çarşamba 09:44 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’de şike süreci dolayısıyla çatırdamalar başladı. 8-9 ay önce Şekip Mosturoğlu ve başkan Aziz Yıldırım arasında yaşanan gerginlik sonrası başkan Yıldırım, Mosturoğlu’nun istifasını istemiş; HABERTÜRK de 12 Ağustos 2012’de bu gelişmeleri manşetinden vermişti. Aracılar vasıtasıyla o dönemde bu durumortadan kaldırılmış ve suni barış sağlanmıştı. Başkan Aziz Yıldırım, Tolga Deniz Aytöre ve Şekip Mosturoğlu arasında sulh ilan edilmişti.
 
Yaklaşık 10 ay süren barış, geçtiğimiz günlerde TFF Tahkim Kurulu’nda yapılan oylamada ilk olarak Mosturoğlu’nun lehine çıkan sonucun daha sonra değiştirilerek Mosturoğlu’nun aleyhine çıkmasıyla
bozuldu. TFF’ye giden başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin burada yaşadığı sert tartışmalar sonrası Mosturoğlu ile yine bu ikilinin arası gerildi. İlk etapta istifası istenilen Şekip Mosturoğlu’nun bu defa kendisi istifaya hazırlanıyor. Bu durumla ilgili olarakMosturoğlu’nun yakın çevresine istifasının cebinde olduğunu söylemesinin yanı sıra kimilerine göre de istifa mektubu kulübe gitti bile. Mosturoğlu’nun ayrıca istifası sonrasında yapacağı yazılı açıklamayla da bu kararı almasının nedenlerini tek tek anlatacağı öğrenildi.
 
NYON’A DA GİTMEYEBİLİR
Bu arada başkan Aziz Yıldırım’ın savunma için Nyon’a götüreceği bir uçak dolusu insan arasında Şekip Mosturoğlu’nun bulunmayabileceği konuşuluyor. Mosturoğlu’nun Nyon’daki uçakta yer alıp almayacağı merak konusu olurken edilen bilgiye göre yöneticiler İsviçre’deyken Mosturoğlu’nun İstanbul’da basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Habertürk