İSTOÇ’a Körfez sermayesi ilgisi

İstanbul Toptancılar Çarşısı’nda (İSTOÇ) inşa edilen otel ve AVM yatırımcının ilgi odağı. İSTOÇ Saray adlı proje, şu an Körfez sermayesinin büyütecinde.

İSTOÇa Körfez sermayesi ilgisi
13 Eylül 2014 Cumartesi 11:36 tarihinde eklendi.

CNR’da 2014 Emlak Fuarı’nda tanıtılan projenin otel bölümünde 400 odaya, 800 yatağa yer verilecek; AVM bölümünde de 36 bin metrekare kiralanabilir, 90 bin metrekare kullanılabilir alan bulunacak.

İSTOÇ Saray ile ilgili Cihan’a açıklamalarda bulunan İSTOÇ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Duyulmuş, “Trafik haberlerinden bilinen mekânımıza 78’de Tahtakale ve Mercan tüccarı tarafından hayat verildi. Mekânımızda içinde 4 bini aşkın dükkân var. Tabii arta kalan arsalarımızdan birini ele alarak İSTOÇ Saray’a hayat verdik. Şu an bunun tanıtımı için Emlak Fuarı’ndayız.” dedi.

Duyulmuş, projeye itibarın ve talebin giderek arttığını da dile getirdi. Projeye hem yerlilerden hem yabancılardan talep geldiğini anlatan Duyulmuş, “ Körfez sermayesinden ilgi var. Onlarla irtibatımız var. Otel için marka olan, tercih edilen firmalar bizimle ilgileniyor. Çünkü bu, uzun vadeli kiralama yatırım projesi.” ifadelerini kullandı.


İSTOÇ tarafından 11-14 Eylül tarihli Emlak Fuarı’nda İSTOÇ Saray dışında sunulan projeler şöyle:

YT Blok; 3 adet dükkan ve 77 adet büro içeriyor. 322 adet otopark ihtiva ediyor.

P Blok; İSTOÇ Ticaret Merkezi’nde 1 bodrum, 1 zemin ve 2 normal kattan ibaret olup bin 34 metrekare brüt alanı içeriyor.

E3 BLOK; 3 bodrum 1 zemin ve 5 normal katlı planlanmış olup toplam inşaat alanı 8 bin 300 metrekare.

G BLOK: İSTOÇ Ticaret Merkezi’nde TEM yolunda Edirne ve Ankara hattında giden taşıtlardan görülebiliyor. Bina şu an tamamlanmış durumda.


CİHAN