İşyerinin önünde vurularak öldürüldü!

ADANA'da 46 yaşındaki bakkal Abdullah Atak, işyerinin önünde tartıştığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

İşyerinin önünde vurularak öldürüldü!
27 Mayıs 2016 Cuma 08:48 tarihinde eklendi, 1.025 kez okundu.
Olay, saat 07.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 1120 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, evinin altındaki bakkal dükkanını işleten Abdullah Atak, sabah işyerini açtığı sırada kimliği belirsiz bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine kimliği belirsiz kişi, yanındaki tabancayla Atak'a peş peşe ateş açtı. Omuz ve karın bölgesine isabet eden mermilerle ağır yaralanan Atak, kanlar içinde yere yığılırken, kimliği belirsiz saldırgan ise olay yerinden kaçtı. 
 
Bağırma ve silah sesleri üzerine dışarı çıkan yakınları Atak'ı işyerinin önünde kanlar içinde yatarken gördü. Yakınları tarafından otomobil ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Atak, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Atak'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, kimliği belirlenemeyen cinayet zanlısını yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.