İtirafçıya hücrede infaz

ABD'nin Oklahoma eyaletinde polise itiraflarda bulunarak birçok uyuşturucu kaçakçısının yakalanmasını sağlayan muhbirin hapiste diğer mahkumlar tarafından öldürülüş anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

İtirafçıya hücrede infaz
09 Ocak 2013 Çarşamba 14:25 tarihinde eklendi.

 

News 9 televizyonunda yayınlanan video kayıtlarına göre, Oklahoma eyaletine bağlı Grady County Cezaevi'nde yatan muhbir Anthony Mollman, yaptığı itiraflarla bir uyuşturucu çetesinin çökertilmesini sağladı. Ancak kendisi de bir motorsiklet ve uyuşturucu çetesi üyesi olan Mollman itiraflarının bedelini hayatıyla ödedi.
 
Hapishane güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler, hücrelerin önünde bulunan bir salonda televizyon seyreden iki mahkumla başlıyor. Daha sonra salona iki mahkum daha giriyor ve mahkumlardan biri masaların üzerine çıkarak ikinci kattaki hücreleri kontrol ediyor.
 
Son olarak salona muhbir Anthony Mollman ile iki başka mahkum daha giriyor ve bu üçlü ikinci kattaki hücreye çıkıyor. Hücrede olanlar kameraya yansımazken, bir süre sonra iki mahkumla Mollman boğuşur halde koridora çıkıyor ve Mollman bunun ardından yere yığılıyor.
 
Mahkumlardan biri cansız yere düşen muhbiri ayaklarından sürükleyerek hücreye sokuyor. Bu arada diğeri de kurbanın duvardaki kan izlerini temizliyor. Görüntülere yansıyan altı mahkum Oklahoma Eyalet Mahkemesi'nde adam öldürmekten yargılanmaya başladı.

DHA