İTÜ Arena Roger Waters'ı bekliyor

Dünyanın en büyük prodüksiyonu olarak kabul edilen The Wall turnesi kapsamında sahneye çıkacak olan Roger Waters konseri öncesi İstanbul trafiğinde yoğunluk yaşanıyor.

İTÜ Arena Roger Watersı bekliyor
04 Ağustos 2013 Pazar 20:39 tarihinde eklendi.
İTÜ Arena'da 20.45 'de başlaması beklenen konser için Waters hayranları bilet gişelerinde yoğunluk oluşturdu. Sanatçı bu konserle birlikte İstanbul'da 2'nci kez konser vermiş olacak.
 
Dünyanın dört bir tarafından gelen hayranları erken saatlerde İTÜ Arena'ya gelmeye başladı Konser için İzmir'den gelen Waters hayranları erken saatlerden itibaren beklediklerini belirterek 'Dün akşam saat 10 gibi yola çıktık, sabah 7 gibi buraya indik biraz dinlendik.

Öğlen 12 gibi buraya geldik bekliyoruz artık. Roger Waters'ı hiç izleme şansımız olmadı. 2006 yılında ilk defa geldiğini biliyorum. Şansıma denk gelmedi ama bu sefer bekliyorum." Diye devam etti. . İran'dan gelen bir hayranı ise 'Bu konser için İran'dan geldim. Daha önce hiç izlememiştim. Çok heycanlıyımö dedi.
 
Konser için içeriye girişi bekleyen Waters hayranları sıcak havada ağaçların altında serinleyerek vakit geçirdi. Biran önce içeriye girmek isteyen ve sıcakta beklemekte zorlanan bazı vatandaşların ıslıkla protesto edildiği görüldü.

DHA