Iverson 2 ay yok !

Beşiktaş’ta sakatlar kervanına Allen Iverson da katıldı. Dizinde ödem olan NBA’li yıldız ameliyat edilmesi halinde en az 5-6 hafta forma giyemeyecek

Iverson 2 ay yok !
12 Ocak 2011 Çarşamba 10:50 tarihinde eklendi.

 

Beko Ligi’nde sezon başından bu yana üst üste gelen sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Beşiktaş Cola Turka’da son kurban NBA’li yıldız Allen Iverson oldu.
 
ABD’li guard, dizinde meydana gelen ödem yüzünden ağrılarının artması nedeniyle bugünkü Erdemir maçının kadrosundan çıkarılırken, büyük olasılıkla ameliyat edilmesi planlanan yıldız oyuncunun en az 5-6 hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Iverson’ın 3 Aralık’ta oynanan Olin maçında dizine aldığı darbe sonrası meydana gelen ödemin bir aydır iyileşmediği ve ağrıları iyice artan yıldız oyuncunun durumunun birkaç gün içinde netleşeceği ifade edildi.
 
Beşiktaş’ın yeni coachu Ergin Ataman, Iverson’ın durumunun sağlık kurulunun yapacağı tetkikler sonrası netleşeceğini ifade ederek, “Durum sıkıntı verici. Iverson ameliyat olmasa da 2-3 hafta oynaması zor görünüyor. Serhat, Likholitov, Cüneyt’ten sonra Iverson’ın da ciddi sakatlığı bizi iyice sıkıntıya sokuyor. Sağlık kurulunun yapacağı kontrollerin ardından Iverson’ın durumu netleşecek. Ancak eğer ameliyat olursa sahalara dönmesi 5-6 haftadan daha uzun olabilir” diye konuştu.

Habertürk