Iverson şaştı kaldı

Bursalı fanatiklerin hedefi olan Beşiktaş'ın ABD'li yaldızı Allen Iverson hayretler içerisinde kaldı

Iverson şaştı kaldı
31 Aralık 2010 Cuma 11:47 tarihinde eklendi, 1.040 kez okundu.

 

Bursasporlu fanatiklerin TOFAŞ maçında çıkardığı olayları hayretle izleyen ABD’li yıldız, “Hayatımda ilk kez birileri bana ‘f... you diye küfretti” dedi.
 
Iverson hayretler içinde kaldı!
 
Bursasporlu fanatik taraftarların önceki gün Bursa’da oynanan TOFAŞ-Beşiktaş Cola Turka maçında yaptığı taşkınlıklar, siyah beyazlı kulübün NBA patentli basketbolcusu Allen Iverson’ı hayretler içinde bıraktı.
 
Iverson’ın, 94-72 kaybettikleri maç sonrası Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesi yöneticilerinden Hasan Bozkurter’e, “Seyirciler sürekli bana ‘f... you’ diye küfrettiler. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Kimse bana küfretmemişti. Gerçekten çok şaşırdım” diye dert yandığı öğrenildi.
 
Hasan Bozkurter ise, sahaya yabancı maddeler atarak maçın iki kez durmasına yol açan fanatiklere büyük tepki gösterdi. Siyah beyazlı yönetici, “Bursa’da inanılmaz bir ortamla karşılaştık. Yemediğimiz küfür kalmadı. Maçın temsilcisi ile gereken konuşmaları yaptık. O da bize tüm küfürlerin rapor edildiğini söyledi. Küfürler o kadar ağır ve yoğundu ki, Tofaş yöneticileri maçtan sonra gelip bizden özür dilediler” diye konuştu.

Milliyet