"İyi bir oyun sergiledik"

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı sahasında 2-1 mağlup eden Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

İyi bir oyun sergiledik
06 Ekim 2013 Pazar 21:07 tarihinde eklendi.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Bugün bizim açımızdan iyi bir oyun sergiledik. İyi bir skorla ayrıldık.

Oyuncularımı güzel futbollarından dolayı tebrik ediyorum. Galatasaray tabii biraz eksik geldi ve takım oyununu sahaya yansıtmakta zorlanacaklarını biliyorduk. İyi oyuncularla oynayacağımızın bilincindeydik. Net bir skorla kazandık. Galatasaray’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz." dedi.

Maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini dile getiren Akhisar Belediyesporlu oyuncu Merter Yüce ise yaptığı açıklamada, "Büyük bir takımla oynadığımız için aramızda bir kalite farkı olacağını tahmin ediyorduk. Biz de bu farkı kapatmak için daha fazla koşup daha çok istedik ve kazandık." dedi.

Akhisar Belediyesporlu Sonko ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, "Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün çok iyi bir galibiyet aldık. Galatasaray’ın büyük bir takım olduğu tartışılmaz. Hafta içi Şampiyonlar Ligi maçının olması bize bir avantaj sağladı. Galip geldiğimiz için mutluyuz." diye konuştu.


CİHAN