İyi kız kim kötü kız kim

Tuğba Özerk, nişanlısı Mazhar Can’ın eski sevgilisi Ege Akdeniz tarafından taciz edildiği gerekçesiyle savcılığa başvurdu, yeni bir kavga doğdu. Akdeniz, asıl tehdit edilenin kendisi olduğunu ileri sürerek şunları söyledi

İyi kız kim kötü kız kim
23 Eylül 2012 Pazar 15:38 tarihinde eklendi, 2.575 kez okundu.

 

Tuğba Özerk, altı aydır birlikte olduğu nişanlısı Mazhar Can’ın eski aşkı Ege Akdeniz’i, kendisini mesaj ve e-postayla taciz ettiği iddiasıyla mahkemeye verdi. Akdeniz de sessiz kalmadı, asıl tehdit edilenin kendisi olduğunu ileri sürdü, kendisini arayıp küfürler ettiğini söylediği ünlü şarkıcının aynı zamanda eski arkadaşı olduğunu anlattı:
 
“Ben Mazhar’dan ayrılalı yedi ay oldu. Ama yazın Çeşme tatilim sırasında birkaç mekanda karşılaştık. Ondan sonra sürekli taciz etmeye, beni arkadaşlarıma sormaya falan başladı. Bunun üzerine ‘Beni bir daha rahatsız etme’ diye mesaj attım. Tuğba o mesajı görmüş, ‘neler oluyor’ diye aradı. Mazhar’o sorması gerektiğini söyledim. Bunun üzerine küfür ve hakaretler yağdırdı. Ben onları değil onlar beni tehdit etti. Aslında biz Tuğba ile çok yakın arkadaştık. İzmir’den tanışıyoruz. Aile dostumuz olurlar. İstanbul’da da aynı apartmanda otururduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ama Mazhar, onunla görüşmemi istemezdi. ‘Onunla konuşma, iyi kız değil’ diye uyarılarda bulunurdu. Ama biz ayrıldıktan bir ay sonra beraber olmaya başladılar. Artık benden uzak olsunlar, ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar.”
 
O KIZ ARKADAŞIM DEĞİL HAYRANIM
 
Tuğba Özerk ise mahkemelik olduğu Ege Akdeniz’in ortaya attığı “eski arkadaşım” iddialarını reddetti: “Ben Ege diye birini tanımıyorum. Birkaç kez dışarıda yanıma geldi, hayranım diye konuştum, birlikte fotoğraf çektirdim. Kendisi eski arkadaşım falan değildir. Mesajları ve mail’leri zaten bende duruyor, tacizlerini kanıtlayabilirim.”
 
Tuğba Özerk’in “hayranım” dediği Ege Akdeniz, geçmişte çektirdikleri bu fotoğrafı arkadaşlıklarının kanıtı olarak gösteriyor.