"İyi oynamasakta kazanmasını bildik"

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası ilk maçında Beşiktaş, TED Ankara Kolejliler’i 88 – 77 mağlup ederek kupada adını yarı finale yazdırdı.

İyi oynamasakta kazanmasını bildik
06 Şubat 2013 Çarşamba 21:24 tarihinde eklendi.

 

Galip gelen Beşiktaş'ın Baş Antrenörü Erman Kunter, oyuncuların moralsizliğine rağmen kazandıklarını söyledi. Kunter, "Bundan sonra rakibimizi bekleyeceğiz. Önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar elde edip finale kalmayı hedefliyoruz." diye konuştu. 
 
Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda Baketbol Türkiye Kupası sekizli finallerinde ilk maç Beşiktaş ile TED Ankara Kolejliler arasına oynandı. Karşılaşma Beşiktaş’ın 86-77 üstünlüğü ile sonuçlandı. 
 
Beşiktaş Baş Antrenörü Erman Kunter, zor bir maç olduğunu ancak yarı finale çıkmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Kunter, "Uzun süreli bir moral bozukluğu yaşıyoruz. Takımdaki iki eksiğimiz de bizi olumsuz etkiliyor. Oyuncularımız bugün iyi iş çıkardılar. TED Kollejiller de iyi bir takım. Bu galibiyet bize 48 saat kazandırdı. Oyuncularda moralsizliğin getirdiği güvensizlik var. Bundan sonra rakibimizi bekleyeceğiz. Önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar elde edip finale kalmayı hedefliyoruz." dedi.
 
Beşiktaş oyuncusu Cevher Özer de yarı finale kaldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Özer, "Turnuvanın ilk maçları zor geçiyor. Bizim için stresli bir maçtı. Ama burada kazanmak zorundayıdık. Burası ayrı bir sayfa. Artık rakibimizi bekleyeceğiz. Önümüzdeki maçtaları da kazanıp finale kalmak istiyoruz. Ama bunun için de çok çalışmamız gerekiyor." diye konuştu. 
 
TED Ankara Kolejliler Baş Antrenörü Ercüment Sunter ise hedeflerinin ilk 8'e kalmak olduğunu ve takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi. Sunter şöyle devam etti: "Bizim hedefimiz ilk 8 e kalmaktı. Bunu başardık ve bundan ileri gidebileceğimizi de herkese gösterdik. Ama olmadı. İlk devre kötü başladık. İyi savunma yapamadık. Olmadı. Oyuncularımı kutluyorum. Sonuna kadar maçı bırakmadılar."

CİHAN