"İyi oyun, iyi galibiyet"

Sivasspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'ın golcü oyuncusu Necati Ateş, ''İyi bir oyunla, iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum'' dedi.

İyi oyun, iyi galibiyet
05 Mart 2012 Pazartesi 23:22 tarihinde eklendi, 1.104 kez okundu.

Necati Ateş, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın, kendileri için kırılma maçlarından birisi olduğunu söyledi. Hava şartları ve zeminin çok zor olacağını bildiklerini ifade eden Necati Ateş, şunları kaydetti: 
    
''Ama iyi bir oyunla, iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Burada bütün takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kalecimizi bir kere daha tebrik ediyorum, gerçekten mükemmel oynadı. Kazanmak ve seriyi devam ettirmek çok önemliydi. Artık bu seriyi tekrardan devam ettirmek adına çok önemli maçlarımız var. Şampiyon olabilmek için ve play-off'a daha rahat girebilmek için bu puan farkını korumamız gerekiyor. Bunun da bilincindeyiz, inşallah böyle devam etmesini sağlarız.'' 
    
Çok iyi bir takımları olduğunu bildiren Necati Ateş, ''Çok iyi bir hocamız var. Gerçekten hepimizi çok iyi tanıyor. Bu da sahaya çok güzel bir şekilde yansıyor. Herkes inanılmaz derecede mücadele ediyor, bütün takım arkadaşlarım. Gerçekten inanmışlık var, inşallah bu inanmışlığın sonunda şampiyonluk gelir'' diye konuştu. 
     
-Tomas Ujfalusi- 
     
Tomas Ujfalusi ise Sivasspor gibi önemli bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, ''İyi futbolcuları olan, iyi mücadele eden bir rakibe karşı oynadık. Ve maçın çok zor geçeceğini zaten biliyorduk. Nispeten öyle de geçti. 4-0 gibi farklı ve net bir skor aldığımız için çok mutluyuz. Tabii Muslera'yı da buradan bir kere daha tebrik etmek istiyorum, çünkü çıkardığı önemli toplar vardı'' ifadesini kullandı. 
    
Takım olarak bugün iyi mücadele ettiklerinE dikkati çeken Ujfalusi, şöyle devam etti: 
    
''Rakibimizi de tebrik ediyorum, onlar da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Ama bizim için bu galibiyet, bu üç puan çok önemliydi. Ve net bir galibiyet, 4-0 gibi net bir galibiyet çok iyi oldu. Artık şu anda yapmamız gereken iyi dinlenip bir sonraki maça, Gençlerbirliği maçına iyi konsantre olmak.'' 
    
Takımda kaptan olması hakkında ne düşündüğünün sorulması üzerine de Ujfalusi, ''Öncelikle şunu belirteyim, kesinlikle Galatasaray'ın birinci kaptanı Sabri'dir. Tabii Sabri oynamadığı zaman bana bu onurlu görev veriliyor, bundan da çok mutlu oluyorum. Gerçekten büyük bir onur benim için. Çünkü Galatasaray gibi köklü bir camianın, Galatasaray gibi büyük bir camianın kaptanı olmak benim için çok büyük bir onur'' diye konuştu. 
    
Ujfalusi, Galatasaray'da uzun yıllar kalmak gibi bir düşüncesinin olup olmadığı yönündeki soruya şu yanıtı verdi: 
    
''Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Bir sene daha oynayacağım ama ondan sonra şartlar ne getirecek, özellikle fiziksel şartlar ne getirecek onu göreceğiz. Çünkü bu ay 34 yaşıma basacağım, bir sonraki yıl 35. O yüzden kendi vücudumu da iyi analiz ederek ondan sonra bir karar verebilirim ama şu an için hedefim iki sene Galatasaray formasını en iyi şekilde giymek ve bu sene şampiyonluğu kazanmak.''