"İyi oyun ve skorla mutlu olduk"

Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, oyuncularının verilen görevleri istenen şekilde yerine getirdiğini söyledi.

İyi oyun ve skorla mutlu olduk
18 Eylül 2013 Çarşamba 23:53 tarihinde eklendi, 1.217 kez okundu.

Ercan Albay, “Sonuç olarak, iyi bir maçtan Adanaspor olarak galip ayrılıyoruz. Altı gün içerisinde üç maç oynayacağız. Bu maç bitti. Cumartesi günü oynayacağımız Tavşanlı karşılaşmasına hazırlanmak durumundayız. Bizim için hafta kazançlı geçmiştir. İyi oyun ve skor bizi ve taraftarımızı mutlu etmiştir.” dedi.

4-0 galip geldikleri İstanbul BBS maçı sonrası 5 Ocak Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında Albay, konuk ekibi iyi analiz ederek hazırlandıklarına dikkat çekti. Ercan Albay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ligin iyi takımlarından birisi olduğunu hatırlattı.

Sahada çok güzel bir mücadele verdiklerini, hak ederek, çok isteyerek kazandıklarını aktaran Albay, şöyle konuştu: “Lig çok zor. Rakibi birkaç maçtır izliyoruz. Tabi bunların değerlendirmesini yapmak lazım. Adanaspor olarak bugün istediğimiz oyunu ortaya koymaya çalıştık.

Lige iyi başlamadığımızdan sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntıları aşmak açısından son oynadığımız iki maç bizi son derece memnun etti. Bundan önce oynadığımız iki maçta mağlup olmamıza rağmen, kaybedecek bir oyunu hak etmemiştik.

Bu çıkışın devamı geldi. Bundan sonra mühim olan daha iyiye nasıl gidebilirizin hesaplarını yapmak ve istikrarı yakalamak lazım. İçerde ve dışarıda kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Rehavet olmaması gerekir.”

ARSLAN: RUHEN ŞANLIURFA MAÇINDA KALMIŞIZ

Aldığı galibiyetten dolayı Adanaspor’u tebrik eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, iyi maç yöneten hakemlerin de övgüyü hak ettiklerini belirtti. Mağlup olmalarına rağmen hakemlerden memnun kaldığını ifade eden Arslan, “Yenilen takım olarak bunu söylememiz önemli. Çok iyi bir maç yönettiler, tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Adanaspor’un kendilerine saygı duyarak ve çekinerek maça başladığını dile getiren Cihat Arslan, şunları söyledi: “İki durağan top ve Edin’in şutuyla biraz rakip tarafına gittik. Kademede çok kötü bir hata ile kaleci defans uyumsuzluğu ile durum 1-0 olunca, Adanaspor’un kazanabiliriz inancı gelmeye başladı. Bizde üç gün önce Şanlıurfa’ya karşı çok iyi bir maç oynamıştık.

45 dakikada 12 gol pozisyonumuz vardı. Ben diyorum ki; biz bedenen gelmişiz, ama ruhen hala Şanlurfa maçında kalmışız. Faturasını acı ödedik. Tabi ki iyi bir kadromuz var. Fakat sahada mücadeleyi de en az o kadar iyi yapmak gerekiyor. Adanaspor’u tebrik etmekten başka çok fazla söylenecek bir şey yok.”

Bekledikleri bir rakiple karşılaştıklarını ancak takımını bu şekilde beklemediğini vurgulayan Arslan, “Biz sahada biraz kavga edemedik. Adanaspor, kapasitesini daha iyi kullandı. Golden sonra psikolojik üstünlüğü ele geçirdi. Psikolojik olarak da o kavgaya giremedik. Adanaspor bize daha iyi hazırlanmış.” diye konuştu.


CİHAN