"İyi yere geldik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Trabzonspor'u yenerek ligde iyi bir yere geldiklerini ve bunu devam ettirmek istediklerini söyledi.

İyi yere geldik
28 Ekim 2013 Pazartesi 23:24 tarihinde eklendi.

Takımının kendi sahasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Gürcü hoca, "Güzel maçtı. Hem fikstür bakarsanız, hem de oynadığınız maçlara bakınca iki takım da kazanmayı istedi. Seyirciler için güzel maç olmasına rağmen hocalar için kolay maç oldu.

Seyirci pazartesi akşamı güzel bir maç izledi. Bizim yaptığımız analizleri gördük. Yüzde 99'u sahada oldu. Futbolcularımız da iyi çalışarak önemli galibiyet aldılar. Ligde puanlar değişti. 9 maç oynadık iyi yerdeyiz. İnşallah devamı gelecek." dedi.

Basın toplantısına katılan Kerem Şeras ise "Bizim açımızdan maçın zor olacağını biliyorduk. İyi takımız ve her maçı tek tek bakıyoruz. İnanıyoruz ve çalışıyoruz karşılığında sonucu alıyoruz. Çok mutluyum. Şu anda ligde ikinci sıradayız. Lig devam ediyor. Biz lig yeni başlamış gibi düşüneceğiz. Umarım bu skorlar devam eder. Çok güzel bir gol attım ama önemli olan kazanmaktı." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan başka bir oyuncu Adem Büyük de, "Çok iyi mücadele ettik. Takım bireysel olarak sahada çok iyi oynadı. Güzel goller attık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımız bundan sonra da yanımızda olsun. O zaman daha iyi motive oluyoruz. Önemli bir galibiyet aldık. Devamı gelir." şeklinde konuştu.


CİHAN