İzdivaç'ta cinsellik tartışması

Dest-i İzdivaç'ta şok eden cinsellik tartışması yaşadı. Bir damat ve gelin adayı evlilik öncesi cinselliği savununca stüdyoda hararetli tartışmalar yaşandı.

İzdivaçta cinsellik tartışması
14 Eylül 2011 Çarşamba 10:35 tarihinde eklendi, 1.403 kez okundu.

 

TNT ekranlarında yayınlanan Dest-i İzdivaç programının bugünkü bölümünde bir damat ve gelin adayı evlilik öncesi cinselliği savundu, Hande Ataizi de destek verince stüdyoda hararetli tartışmalar yaşandı.
 
Damat adayı Hasan, "İnsanlar birbirlerini tanımadan, flört dediğin olay olmadan nasıl evlilik olacak? Nereden biliyorsun, belki adamın cinsel hastalığı var, kocalık görevini yapamayacak veya kadın kadınlık görevini yapamayacak. Gideceğiz nikah yapacağız Ondan sonra iki sene mahkemeyle mi uğraşacağız?" açıklamalarında bulunca Hande Ataizi, "Çok güzel bir yere değindin" diyerek destek verdi. "Buna nedir çözüm" diye soran Ataizi seyircilerinden yorum aldı.
 
Gelin adayı Şerife de,  "Buraya gelen insanlar üstü kapalı konuştukları için cinsel hayat konuşulmuyor. Aslında evliliğin içinde en büyük temellerden biri cinsel uyum çok önemli, ten uyumu çok önemli. Bunlar yaşanmadığı gibi direk evlilikte bunu yaşıyorlar sonra uyum olmuyor, zevk almıyorlar. Aslında Türk toplumunda belli örf ve adeteler belli kalıplarda olduğu için yasak. Evlenmeden kimse cinsel ilişkiye girmesin diye bir şey var" şeklinde konuşan gelin adayı Şerife'ye damat adaylarından Haluk sert çıktı. "Yani girsinler mi, ne kadar yanlış mesaj veriyor bu Şerife, milyonlar seyrediyor, bizi ne yapıyor bu?" karşılığını veren Haluk Bey'e Şerife Hanım, "Cinsellik benim için önemli. O yüzden önceden yaşanmalı" yanıtını verdi.
 
Hande Ataizi de ten uyumunun önemli olduğunu söyleyince stüdyo adeta karıştı.