İzmir Kafe Pi Beach Club

Dalyan yolu üzerinde bulunan Aya Yorgi koyunda ki rezervasyon almayan ve sabah saat 0:30'da gitmemeniz halinde deniz kenarında oldukça zor bir yer bulabileceğiniz mekan olan Kafe Pi beach club, oldukça büyük bir mekan olmasının yanı sıra tercihini deniz kenarında bulunan rahat şezlonglardan yana da yapsanız ya da çimlerde bulunan minderlerden yana da yapsanız son derece rahat edebilirsiniz.

İzmir Kafe Pi Beach Club
17 Temmuz 2018 Salı 13:18 tarihinde eklendi, 2.163 kez okundu.

Dalyan yolu üzerinde bulunan Aya Yorgi koyunda ki rezervasyon almayan ve sabah saat 0:30'da gitmemeniz halinde deniz kenarında oldukça zor bir yer bulabileceğiniz mekan olan Kafe Pi beach club, oldukça büyük bir mekan olmasının yanı sıra tercihini deniz kenarında bulunan rahat şezlonglardan yana da yapsanız ya da çimlerde bulunan minderlerden yana da yapsanız son derece rahat edebilirsiniz. Üstelik Kafe Pi beach club çeşme, güzel bir Dj kabinine sahiptir ve yine sahip olduğu kocaman barı ile yemek yiyebilir ya da akşam saat 17:00 itibariyle başlayan happy hour'da içkinizi yudumlayarak gününüzü keyifli bir şekilde tamamlayabiliyorsunuz.

 
Çeşme Kafe Pi Beach Club İle Unutamayacağınız Bir Tatil,

 
İzmir Çeşme'de bulunan tartışmasız en dalgasız ve sıcak turkuaz rengi sularına sahip olan, güneşinin hiç eksik olmadığı ve oksijenin bol olduğu bir nevi cennet koyu Aya Yorgi koyunda, misafirlerine güneşlendirmek, yedirmek, çok eğlendirmek, içirmek, dans ettirmek ve sosyal ağlarınızı genişletmek amacı ile 2010 yılından bu yana Kafe Pi beach club hizmet vermektedir. İstanbul Beyoğlu Küçükparmakkapı'da üniversiteli rocker ortaklar ile 2004 yılında başlayan yolculuğunu, eğlenceye düşkünlüğü, değişen ve gelişen trendlere uyum sağlaması ile bugün ki konumuna taşımıştır.

 
Çeşme Kafe Pi Beach Club İle On Dört Yıllık Tecrübe,

 
2018 yaz sezonunda da on dört yıllık tecrübesi ve yeni markaları ile genç ve dinamik ekibi ile Kafe Pi beach club misafirlerini ağırlamaya hazır. Kafe Pi beach club, 450 şezlong, iki iskele, elli yatak, 1500 kişilik Ojo club, elli kişilik bolca lokmalıklar, 120 kişilik sabor pub'ı, oyun alanları, Ali'nin yeri, butiği ve Dıy alanları ile misafirlerine unutamayacağı bir tatil deneyimleme olanağı sunmaktadır. Kafe Pi Beach ile ilgili bilgi almak için http://blog.ayayorgihotel.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.