İzmir'de kuyumcu soygunu

İzmir’in Buca ilçesinde bir kuyumcu dükkanının önüne gelen silahlı 3 kişi, vitrin camını kırdıkları kuyumcudan 10-15 bilezik çaldı.

İzmirde kuyumcu soygunu
04 Nisan 2013 Perşembe 09:26 tarihinde eklendi, 1.226 kez okundu.

 

İzmir’in Buca ilçesinde bir kuyumcu dükkanının önüne gelen silahlı 3 kişi, vitrin camını kırdıkları kuyumcudan 10-15 bilezik çaldı. Soyguncular, daha sonra pompalı tüfekle havaya ateş açıp açık renk bir otomobille kaçtı.
 
Soygun, Buca ilçesi 254 sokak numara 117-A’da bulunan Mustafa Sağlam’a ait ‘Sağlam Kuyumculuk’ta akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre iş yeri sahibi Sağlam’ın iş yerinde bulunduğu ve kapatmaya hazırlandığı sırada plakası 35 UP ile başladığı iddia edilen beyaz renkli bir otomobil kuyumcu dükkanının önüne yaklaştı.
 
Araçtan inen 3 kişiden biri kuyumcunun vitrin camını kırarak vitrinde bulunan bileziklerden 10-15 kadarını çaldı. Bu sırada soygunculardan biri de pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Vitrindeki bilezikleri çalan silahlı soyguncular daha sonra otomobile binerek kaçtı.
 
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri verilen bilgiler ışığında plakası 35 UP ile başlayan aracı aramaya başladı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri de kuyumcuda geniş çaplı inceleme yürüttü.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN