İzmir'deki cinayetin zanlısı tutuklandı

İzmir'in Konak ilçesinde, 42 yaşındaki Hulusi Yılmaz isimli vatandaşı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

İzmirdeki cinayetin zanlısı tutuklandı
24 Temmuz 2013 Çarşamba 14:07 tarihinde eklendi.

Olay, geçen pazartesi sabah saatlerinde, Tepecik Köprüsü'nün alt tarafındaki Aziziye Parkı yanında meydana geldi. Yerde bir ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede, şahsın kalbine gelen bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi. Aliağa ilçesindeki bir nakliye firmasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen Yılmaz’ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonrasında Aşkın Ç.'yi (32) zanlı olarak gözaltına aldı. Şüphelinin Buca ilçesindeki evinde yapılan aramada iki adet kanlı gömlek bulunduğu, evdeki üç bıçağın ise incelemeye alındığı kaydedildi. Aşkın Ç.'nin Tepecik Pazaryeri'nde canlı tavuk sattığı, müşterilerin isteği üzerine tavuk kesimi de yaptığı belirtildi. Şüphelinin cinayeti işlediği bıçağın da tavukların kesiminde kullanılan bıçaklardan biri olabileceği ileri sürüldü. Bir görgü şahidinin ifadesine göre öldürülen Hulusi Yılmaz'ın, cinayet zanlısına son söz olarak, "Sana iş verdim, senin yaptığına bak. Yazıklar olsun." dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Aşkın Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


CİHAN