''İzmir’in MHP’si, MHP’nin İzmir’i var''

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “İzmirli vatanperverlerin hassasiyeti, mücadelesi ve direnişi MHP’de mana bulmuştur.'' dedi.

İzmirin MHPsi, MHPnin İzmiri var
16 Ocak 2014 Perşembe 16:49 tarihinde eklendi.

İzmirlilerin 30 Mart 2014 günü sandıkta gerekli cevabı vereceğini belirterek, “İzmirli hemşehrilerimiz, ne milli değerlerimizle çatışanlara ne de bölücülüğe prim verenlere oy verir. İzmir’in MHP'si var. Partimizin ilkeleriyle aynı noktada buluşan bir İzmir’le karşı karşıyayız. 30 Mart, bu buluşmanın bayram günü olacak.” diye konuştu.

Son günlerde yapılan seçim çalışmalarına değinen İl Başkanı Karataş, yaptığı yazılı açıklamada İzmir'deki kamuoyunun hassasiyetlerine vurgu yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayları Murat Taşer ve ilçe belediye başkan adaylarının, her gittikleri yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaştığını ifade etti. MHP’nin düzenlediği bayrak mitingiyle İzmirlilerle buluştuklarını bildiren Karataş, “Çarşıda, pazarda, teşkilat toplantılarımızda, ziyaretlerimizde ve diğer tüm çalışmalarımızda Sayın Murat Taşer’e ve ilçe başkan adaylarımıza gösterilen teveccüh azmimizi arttırdı. Bundan böyle İzmir’in MHP’si, MHP’nin İzmir’i var.” dedi.

'KOCAOĞLU ZİHNİYETİ, BÖLÜCÜLÜĞE DESTEK VERENLERDEN OY İSTEMELİDİR'

CHP'yi de eleştiren Necat, “İzmir’i çantada keklik gören CHP, şimdi sandık tokadıyla karşı karşıyadır. Habur rezaletinde CHP’nin rolünü unutmayan hemşehrilerimiz, PKK’lı teröristlere, 'gerilla ve arkadaşlarımız' diye hitap eden CHP’li milletvekillerini ve İzmir’in iradesinin 'barış' adı altında yıkım ve çözülme projesine destek veren Aziz Kocaoğlu’nu unutmayacaktır. Bu zihniyet daha da ileri giderek, hemşehrilerimize 'yalaka' diyebilme cüretini de göstermiştir. Maskesi düşen bu siyasi anlayış, yerel seçimlerde karşılığını alacaktır. İzmirli hemşehrilerimizden oy alabilme hesabı suya düşen Kocaoğlu zihniyeti, oy hesaplarını bölücülüğe destek verenler üzerine yapmalı, onlardan oy istemelidir.” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Karataş, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Binali Yıldırım hakkında da şunları söyledi: “Tepeden inme, jakoben bir anlayışla aday yapılan Yıldırım’la İzmir’in hiçbir ortak noktası bulunmamaktadır. Süslü projelerle hemşehrilerimizin idraklerine ipotek koymak isteyen bu anlayış, şunu bilmelidir ki Türkiye’yi 36 etnik parçaya ayıran AKP fikriyatıyla İzmirliler arasında uçurumlar vardır. İzmir'le hiçbir ortak noktası olmayan bu siyasi yapı, yine 30 Mart’ta sandığa gömülecektir.” 


CİHAN