Jackson'ın mezarlığına gömüldü

Michael Jackson ile büyük bir aşk yaşadığı ve ölümünden sonra hiç kendine gelemediği belirtilen Elizabeth Taylor, yakın dostunun mezarlığına gömüldü

Jacksonın mezarlığına gömüldü
25 Mart 2011 Cuma 08:33 tarihinde eklendi.

 

ABD'nin Los Angeles kentinde Çarşamba günü 79 yaşında hayata veda eden Amerikan sinemasının iki Oscar ödüllü oyuncusu Elizabeth Taylor'un, dün öğleden sonra toprağa verildiği bildirildi.
 
Medya mensuplarının fazla yaklaştırılmadığı ve büyük bir mahremiyet içinde yapılan bir törenle toprağa verilen Elizabeth Taylor'un, 2009 yılında vefat eden ünlü pop star Michael Jackson'ın gömülü olduğu Los Angeles'ın girişindeki Glendale kasabasında yer alan Forest Lawn Memorial Park mezarlığına gömüldüğü belirtildi.
 
Bir polis sözcüsü yaptığı açıklamada, ünlü oyuncunun Yahudi dinine geçmiş olmasından dolayı cenaze töreninin çabuklaştırıldığını söyledi. Taylor'un cenazesi haftaya düzenlenecekti.
 
Ünlü yıldızlar ile ilgili haberler yayımlayan TMZ internet sitesi, Taylor'un kendi isteği üzerine Forest Lawn'a gömüldüğünü belirtti.
 
California eyaleti Los Angeles kenti Cedars-Sniai Tıp Merkezi'nde şubatın ilk haftasından beri ağır kalp yetmezliğinden yatan Taylor, 20. yüzyılda Hollywood sinemasının altın çağının son büyük oyuncularındandı.
 
Öte yandan Taylor'un yaşamına tanık olanlar, ünlü oyuncunun pop star Michael Jackson ile büyük bir aşk yaşadığını ve ölümünden sonra hiç kendine gelemediğini belirti.
 
Michael Jackson'ın vefatının Elizabeth Taylor'un sağlığını kötü etkilediğini söyleyen tanıklar, ünlü pop starın öldüğünde, "O hep kalbimde yaşayacak ama bu yeterli değil, onsuz hayatım o kadar boş ki" şeklinde ifadeler kullandığını kaydettiler.
 
Taylor'un Jackson'la "en saf aşkı" yaşadığını söylediğini aktaran Taylor'un çevresi, ikilinin arasındaki ilişkinin 80'li yıllarda başladığını belirtti. Aralarında 27 yaş fark olmasına rağmen, iki ünlünün, özellikle Taylor'un AİDS'e karşı mücadele günü gibi düzenlediği faaliyetlerde, Hollywood'da ve dünyanın çeşitli yerlerinde sürekli birlikte göründüğü bildiriliyor.
 
Bazı rivayetlere göre, pop star yakıştırmasının da Elizabeth Taylor'dan geldiği belirtilirken, Michael Jackson'ın sübyancılıkla suçlandığı dönemde de Taylor'un Jackson'u savunanların başında geldiği hatırlatılıyor.
 
ABD'nin Los Angeles kentinde Çarşamba günü 79 yaşında hayata veda eden Elizabeth Taylor, dün öğleden sonra 2009 yılında vefat eden Michael Jackson'ın gömülü olduğu Forest Lawn Memorial Park mezarlığında toprağa verildi.
 
Ünlü yıldızlar ile ilgili haberler yayımlayan TMZ internet sitesi, Taylor'un kendi isteği üzerine Michael Jackson'ın gömülü olduğu Los Angeles'ın girişindeki Glendale kasabasında yer alan Forest Lawn Memorial Park mezarlığına gömüldüğünü belirtti.

NTV