Jahovic yeni bir rekor peşinde

SüperLig'de 9 haftada 17 puan toplayıp zirve yarışına ortak olan Göztepe'nin Makedon yıldızı Adis Jahovic, gözünü yeni bir rekora dikti.

Jahovic yeni bir rekor peşinde
22 Ekim 2017 Pazar 16:08 tarihinde eklendi.
Kulüp tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu unvanını eline geçiren tecrübeli futbolcu, gelecek hafta Kasımpaşa ağlarını da sarsarsa 8 maç art arda gol sevinci yaşayan Antalyasporlu Samuel Eto'o ve Fenerbahçeli Jose Fernandao'nun rekoruna ortak olacak. Sosyal medyadaki Göztepeliler.com'un verilerine göre Fernandao gol kralığı olduğu 2014-15 sezonunda Bursaspor formasıyla üst üste Kasımpaşa, Karabükspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Konyaspor, Galatasaray ve Gençlerbirliği karşılaşmalarını boş geçmedi. 
 
Dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto'o ise 2015-16'da Bursaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor, Kayserispor, Galatasaray, Osmanlıspor, Konyaspor ve Mersin İdman Yurdu ağlarını sarsmayı başardı. Göztepe formasıyla bu sezon 11 gol kaydeden Jahovic ise son 7 karşılaşmayı boş geçmedi. Trabzonspor, Osmanlıspor, Gençlerbirliği, Sivasspor, Başakşehir, Antalyaspor ve Alanyaspor'a gol atan 30 yaşındaki futbolcu Kasımpaşa'ya da gözdağı verdi. Jahovic, 3-3 sona eren Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kazanamadıktan sonra attığım gollerin benim için çok önemi olmuyor. Artık Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.