Jandarma komando tugayına ağır silahlarla ateş açıldı

ŞIRNAK'ın Çakırsöğüt 1'inci jandarma Komando Tugayı'na gece saat 03.30 sıralarında bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı.

Jandarma komando tugayına ağır silahlarla ateş açıldı
03 Ağustos 2015 Pazartesi 10:33 tarihinde eklendi.
ŞIRNAK’ın Çakırsöğüt 1’inci jandarma Komando Tugayı’na gece saat 03.30 sıralarında bir grup PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldı. Güvenlik güçlerinin karşı ateşi üzerine kaçan teröristler aranıyor. 
 
Şırnak’ın merkez Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’na gece saat 03.30 sıralarında 8-10 kişilik bir PKK’lı grubu tarafından ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi ile PKK’lılar ateşi keserek kaçarken, bölgeye takviye kuvvetler gönderildi.
 
Askeri araca mayınlı saldırı
 
Şırnak’ta bulunan 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndan kalkan 2 kobra taarruz helikopteri de Çakırsöğüt Komando Tugayı çevresinde PKK’lılar kaçabileceği yerleri ateş altına aldığı kaydedildi. Saldırı sonrasında Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayı’ndan ve Namaz Dağı Üs bölgesinden de PKK’lıların kaçış istikametlerine havan topu atışları yapıldı. Çatışmadan sonra bölgede hava destekli operasyon başladığı öğrenildi.

DHA