Jandarmalar, çocukları maça götürdü

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, derslerinde başarılı olan 15 öğrenciyi, evlerinden alarak Gaziantepspor - Sanica Boru Elazığspor maçına götürdü.

Jandarmalar, çocukları maça götürdü
24 Kasım 2013 Pazar 23:37 tarihinde eklendi, 1.002 kez okundu.
 
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarit İlkokulu'nda eğitim gören ve derslerinde başarılı olan 15 öğrenciyi araçlarla evlerinden alarak Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan Gaziantepspor - Sanica Boru Elazığspor maçına götürdü.

İlk defa süper lig maçı izleyen çocuklar, tribünden Gaziantepspor'a destek verdi. Jandarmalar ile maç boyunca keyifli dakikalar geçiren öğrenciler, Gaziantepspor'un karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmasından mutlu oldu. Maçın ardından öğrenciler, jandarmalar tarafından araçlarla evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi. Sarit Köyü Muhtarı Cuma Taşdoğan, jandarmanın ilk defa böyle bir şey yaptığını belirterek, 'Daha önce hiç görmediğimiz ve alışık olmadığımız sosyal projeleri hayata geçiren Jandarma Teşkilatına teşekkür ederiz. Çocuklarımız hayatlarının sonuna kadar unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Televizyondan izledikleri ünlü futbolcuları, bu defa canlı canlı izlediler. Onların mutluluğunu görünce benim de çocuk olup, onlar gibi maça gidesim geldi. Gaziantep İl jandarma Komutanlığı'na göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü tekrar teşekkür eder ve buna benzer faaliyetleri bundan sonra da bekleriz" dedi.

DHA