Jelicic'den Bilic’e destek

Beşiktaş’ın yeni hocası Slaven Bilic’e Hırvatistan U 20 Teknik Direktörü Dinko Jelicic’ten tam destek geldi

Jelicicden Bilice destek
29 Haziran 2013 Cumartesi 21:27 tarihinde eklendi.

Jelicic, “Bilic’in Beşiktaş’a gelmesinden gurur duyduk. Bundan sonra Türkiye’de koyu bir Beşiktaş taraftarı olacağım” dedi.

Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan FIFA U20 Dünya Kupası F Grubu maçında Hırvatistan, Yeni Zelanda’yı 2-1 yendi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Yeni Zelanda Teknik Direktörü Chris Milicich, “Son maçımızda bugün istediğimizi yansıttık. Maçlara 1-0 yenik başlıyoruz, güzel pozisyonlara girdik. Şansımız vardı ama puan için yeterli olmadı. Aslında şu anda turnuva başlasa harika olurdu. Yeteri kadar hazırlık maçı oynayabilirdik. Son 20 dakikadaki oyunu oynayabilseydik yerimiz daha farklı olurdu. İki maç oynayarak geldik, rakiplerimiz güçlüydü. Türkiye’de ve Bursa’da çok güzel ağırlandık, çok güzel vakit geçirdik” dedi.

Hırvatistan Teknik Direktörü Dinko Jelicic ise Yeni Zelan’dayı tebrik ederek konuşmasına başladı. Rakiplerinin tur atlama şansları olmamasına rağmen maçta iyi oynadığını belirten Jelicic şunları kaydetti: “İlk yarıda daha fazla gol atabilirdik. İkinci yarı daha zor oldu. Bundan sonra gruptan çıktık, baskı kalmadı. Ülkem ve takımım için büyük başarı bundan sonrasını gelebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Maçı ilk yarıda bitirebilirdik ama olmadı. Her zaman oyuna iyi başlayıp, sonra düşüyoruz. Havanın da etkisi var bence. Bu havada oturmak bile zor. Rakibimizi tebrik ediyorum, ilk gollerini bize attılar. Maçta, oynamayan oyuncularımızın perfonmansını görmek istediğim için şans verdim.”

"BİLİC İLE BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLDUM"

Vatandaşı Bilic’in Beşiktaş’ın başına geldiğinin hatırlatılması üzerine Jelicic, “Bilic’in Beşiktaş’a gelmesi ülkem adına gurur verici. Hırvatistan’da önemli bir teknik direktördür kendisi. Beşiktaş’ta başarılı olacağına inanıyorum. Bizim için onur verici. Beşiktaş’ta güzel bir çalışma sergileyeceğine inanıyorum. Bundan sonra Türkiye’de koyu bir Beşiktaş taraftarı olacağıma inanıyorum” diye konuştu. CİHAN


CİHAN