Jennifer Aniston'u alan yaşadı

Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston nişanlısı Justin Theroux'a şimdiden bir servet harcıyor.

Jennifer Anistonu alan yaşadı
26 Mart 2012 Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi.

 

En son sanatsever nişanlısına 450 bin dolarlık resim hediye eden sanatçının şimdiye kadar özel jestler için yaklaşık 1milyon dolar harcadığı belirtildi. 
 
Romantik komedi filmlerinin aranan yüzü Amerikalı oyuncu Jennifer Aniston'ın nişanlısı Justin Theroux'a henüz evlenmeden bir servet harcadığı belirtildi. Geçtiğimiz aylarda birbirlerinin isimlerinden yüzük yaptıran ve nişanlandıklarını kameralar önünde tüm hayranlarına gösteren Aniston, kendisi gibi oyuncu olan Theroux'a özel hediyeler alarak onu şımartmaya başladığı öğrenildi. 
 
İKİ MOTOR BİRDEN 
 
120 milyon dolarlık serveti olduğu iddia edilen oyuncunun yakın çevresinden alınan bilgiye göre, oyuncunun özenle seçtiği hediyeler arasında, 12bin dolara aldığı efsanevi oyuncu James Dean'in bir zamanlar giydiği deri ceketi, dünyaca ünlü ressam Genn Ligon'un 450bin dolarlık resmi ve Theroux'un motosiklet tutkunu olduğunu bildiği için fırsat kaçırmadan sipariş verdiği yeni model 33bin dolarlık Ducati ve 24bin dolarlık Harley Davidson motoru var. 
 
Jennifer Aniston aldığı bu hediyeler arasında bir de evlendikten sonra oturacackları evinin dekorasyonuyla sadece kendisi ilgileniyor. Feng Shui felsefesiyle dizayn ettirdiği evin mobilyaları için oyuncu şimdiden 750bin dolar ödedi. Arkadaşları bu cömert davranışlar için, "Jennifer huzurluyken bunları yapmaya bayılır. Haarcaedığı para onun için önemli olduğunu sanmıyorum. Çünkü hediylerin verdiği mutlulu görünce her şeyi unutuyor" açıkmalasını yaptı.

Bugün