Jennifer Lopez oteli değiştirdi!

Jennifer Lopez, dünya turnesi kapsamında 14-16 ve 17 Kasım tarihlerinde vereceği konser için İstanbul’a geldi.

14 Kasım 2012 Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi, 1.471 kez okundu.

Jennifer Lopez’i taşıyan özel uçak saat 01.00’da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı. Lopez burada sponsor firma yetkilileri tarafından karşılandı.

 
Ailesi ile birlikte İstanbul’a gelen Lopez, daha sonra Atatürk Havalimanı’ndan ayrılarak konaklayacağı otele hareket etti.
 
OTELİ DEĞİŞTİRDİ
 
İstanbul’daki 3 konserin ilkini bu akşam Ataköy Atletizm Arena’da verecek olan Jennifer Lopez, Rixos yerine Les Ottomans’ta kalmaya karar verdi. Lopez, otelin 1 katını tamamen kapattı.
 
Jennifer Lopez, Garanti Bonus’un ana sponsorluğunda, Purple Concerts organizasyonuyla, 3 konserlik zincirinin ilk konserini bugün Ataköy Atletizm Arena’da verecek. Lopez’in çok büyük bir otelde kalmak istemediği ve Rixos tercihini Les Ottomans ile değiştirdiği öğrenildi. Les Ottomans’tan 6 oda tutan ve bir katı tamamen kapatan Lopez, kral dairesinde kalacak. Lopez’in kalacağı odanın geceliği ise 3 bin 500 euro. Lopez, spor ve spa salonunu da 1 hafta boyunca kapattı. Les Ottomans’ın spor ve spa salonuna 1 hafta boyunca dışarıdan kimse giremeyecek. Ünlü şarkıcının ayrıca özel bir boğaz gezisi de istediği ortaya çıktı. 
 
Fıstık ve ceviz yasağı
 
Lopez’in ekibinden alınan bilgiye göre, ünlü yıldız bu heyecanlı buluşmaya, mümkün olduğunca sağlıklı yiyecek ve içeceklerle hazırlanıyor. Organik meyve ve sebze tüketmeyi tercih eden Lopez, konser öncesinde içeceği meyve ve sebze sularının, kuliste taze olarak sıkılmasını istiyor. Hindistan cevizi suyu ünlü şarkıcının favorileri arasında. Alerjisi bulunan fıstık ve ceviz türü kuruyemişler ise yasak yiyecekler listesinde yer alıyor. Lopez, annesiyle birlikte kendisine eşlik edecek çocuklarını da düşünerek, otelde oyun konsolu ve çeşitli oyuncaklar bulunmasını özellikle talep ediyor. Ünlü şarkıcı 16 ve 17 Kasım tarihlerinde de Ülker Sports Arena’da konser verecek. Konserlerin açılışını, elektronik müziğin ilk akla gelen ismi Bedük ve DJ setiyle Pascal Nouma yapacak.

Vatan Gazetesi